Advanced SystemCare Ultimate – Indításoptimalizálási, karbantartási munkafolyamatokhoz

A Windows rendszeren használható karbantartó szoftverrel az Advanced SystemCare Ultimate nevű programmal akár egyetlen kattintással lehet törölni azokat a fájlokat amik az operációs rendszer teljesítményét rontják. Kevesebb időt igényel az operációs rendszer elindulása az indításoptimalizálás funkcióval amivel az indítópult paramétereit lehet testre szabni.

Rengeteg extra funkcióval futtatható az Advanced SystemCare Ultimate amivel eltávolítható minden azon már fölösleges fájl ami a számítógépet lassabbá teszi, ami a szoftverek használatát, illetve az operációs rendszer lassabb indulását válthatja ki.

A karbantartó program egy dizájnos indítófelülettel használható, a konfigurációs panelon manuálisan definiálhatjuk, hogy mely Windows terület optimalizálásához akarjuk használni ahol az indításoptimalizálás az automatikusan betöltődő fölösleges szoftverek letiltásával képes a karbantartó alkalmazásokhoz integrált indítópult kezelő funkcióját egy különleges módszer szerint futtatni.

Hatékony indításoptimalizálás funkcióval

A karbantartó alkalmazás privát fájltörlőt, Registry pucolót, böngésző tisztítót, gyorsító kiegészítőt is tartalmaz, a beállításoknál lehet meghatározni, hogy mely szolgáltatásokat szeretnénk futtatni, ami akkor lényeges konfiguráció ha több karbantartó szoftvert is használunk.

Az Advanced SystemCare Ultimate ingyenesen kipróbálható kiadása innen érhető el, ami számos profi eszközzel választható a Windows biztonságos, gyors használatához.

Advanced SystemCare Ultimate


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Advanced SystemCare Ultimate – Indításoptimalizálási, karbantartási munkafolyamatokhoz
Szerző
Leírás
Az Advanced SystemCare Ultimate Indításoptimalizálási kiegészítővel gyorsabban Bootol be a Windows.

Kapcsolódó szoftverek