Hiren’s BootCD PE 1.0.1

A Hiren’s BootCD PE egy igen nagy múltra visszatekintő népszerű, szabadon kipróbálható komplett adatmentésekhez létrehozott LiveDVD szoftvercsomag. A Free alkalmazás több programösszetevőt is tartalmaz, biztonsági mentésekhez, törölt adatok visszaállításhoz, vírusirtáshoz, particionáláshoz, rendszer információk megjelenítéséhez, egyszerűbb Windows konfigurálási feladatokhoz. A program Bootolható eszközként használható.

Az alkalmazás egy speciális Bootolható eszközként futtatható, amivel diagnosztizálási, illetve konfigurálási feladatokat végezhetsz el azt igen széleskörűen. A Hiren’s BootCD PE az egyik talán legelterjedtebb adat helyreállító eszköz, a széles körű felhasználhatóságából adódóan haladó ismeretekkel rendelkezők számára hatalmas segítség tud lenni néhány Windows hibajelenég elhárításakor, a gép vírustalanításához. A Hiren’s BootCD PE megoldása néhány szituációban igen hasznos lehet.

Hiren’s BootCD PE Törölt adatok helyreállítása:

A Bootolható médiafájlként használható szoftvercsomaggal véletlenül törölt fájlok helyreállítása is elvégezhető, alapvetően néhány népszerű szoftvert tartalmaz ehhez, amivel véletlenül törölt képeket, videókat, szöveges dokumentumokat, vagy akár tömörített fájlokat szerezhetsz vissza. Ehhez a Hiren’s BootCD PE a Recuva nevű programot kínálja fel.

Diagnosztikai eszközök:

A Hiren’s BootCD PE néhány rendkívül hasznos diagnosztikai eszközt is tartalmaz, amivel általános információkat lehet szerezni a gépről, illetve Windows hibákra kínál megoldást. Legyen az internet, vagy bármely ismeretlen hibajelenség detektálása, illetve a megszüntetése. A program több ismertebb víruskereső alkalmazást is tartalmaz ESET Online Scanner, makacsabb Trójai, Malware fertőzésekhez.

A merevlemez újra particionálásához a Macrorit Partition Extender használható fel. További lehetőségként böngészőt, Registry kezelőt, karbantartó eszközöket, elveszett jelszavak visszaszerzéséhez megfelelő kiegészítőket is tartalmaz. A Hiren’s BootCD rendeltetésszerű használathoz internet kapcsolat megléte szükséges, ez vírusirtás, illetve néhány speciális feladatnál elengedhetetlen.

A címben említett megoldással összehasonlítva hasonló funkciókat a Ultimate Boot CD tartalmaz, ami közel azonos eszköztárral rendelkezik. A Memtest86 a memóriamodulok diagnosztizálásához használható.

A Hiren’s BootCD PE egy ingyenes adat helyreállítási eszközt is tartalmazó Bootolható Live DVD-ként használható szoftvercsomag, ami több népszerűbb alkalmazást is tartalmaz víruskereséshez, törölt adat helyreállításhoz, merevlemez particionáláshoz kiegészítőket.

Hiren’s BootCD PE Összefoglaló:

 • Bootolható Live DVD

  Hiren’s BootCD PE

 • Adatmentő szoftvercsomag
 • törölt adatok helyreállításához
 • partíció kezelő
 • CD/DVD író funkció
 • Víruskereséshez
 • Rendszerinformáló
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.hirensbootcd.org/ 
Letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Hiren’s BootCD PE
Platform
Windows
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ultimate Boot CD 5.3.92020-08-18 Ultimate Boot CD 5.3.9 (0)
  Az Ultimate Boot CD egy minden igényt teljes körűen kiszolgáló diagnosztikai szoftver. Az alábbi Free alkalmazás tartalmaz […]
 • Universal USB Installer 1.9.8.72019-02-20 Universal USB Installer 1.9.8.7 (0)
  Az Universal USB Installer segítségével bootolhatóvá teheted USB kulcsodat arról telepíthetsz Windows 8 -at vagy akár próbából […]
 • Ventoy 1.0.252020-10-24 Ventoy 1.0.25 (0)
  A Ventoy nevű szoftverrel Bootolható adathordozókat lehet létrehozni a cserélhető USB adathordozóinkból. A program által kezelt […]
 • YUMI 2.0.7.62020-10-23 YUMI 2.0.7.6 (0)
  A YUMI bootolható állományok egyetlen meghajtóról való indítását elősegítő alkalmazás. Rengeteg feladathoz felhasználható, […]
 • Rufus 3.122020-10-14 Rufus 3.12 (0)
  A Rufus nevű hordozható program segítségével bootolhatóvá teheted az USB meghajtódat. Diagnosztikai szoftverek futtatásához, […]