Hiren’s BootCD PE 1.0.1

A Hiren’s BootCD PE egy igen nagy múltra visszatekintő népszerű, szabadon kipróbálható komplett adatmentésekhez létrehozott LiveDVD szoftvercsomag. A Free alkalmazás több programösszetevőt is tartalmaz, biztonsági mentésekhez, törölt adatok visszaállításhoz, vírusirtáshoz, particionáláshoz, rendszer információk megjelenítéséhez, egyszerűbb Windows konfigurálási feladatokhoz. A program Bootolható eszközként használható.

Az alkalmazás egy speciális Bootolható eszközként futtatható, amivel diagnosztizálási, illetve konfigurálási feladatokat végezhetsz el azt igen széleskörűen. A Hiren’s BootCD PE az egyik talán legelterjedtebb adat helyreállító eszköz, a széles körű felhasználhatóságából adódóan haladó ismeretekkel rendelkezők számára hatalmas segítség tud lenni néhány Windows hibajelenég elhárításakor, a gép vírustalanításához. A Hiren’s BootCD PE megoldása néhány szituációban igen hasznos lehet.

Hiren’s BootCD PE Törölt adatok helyreállítása:

A Bootolható médiafájlként használható szoftvercsomaggal véletlenül törölt fájlok helyreállítása is elvégezhető, alapvetően néhány népszerű szoftvert tartalmaz ehhez, amivel véletlenül törölt képeket, videókat, szöveges dokumentumokat, vagy akár tömörített fájlokat szerezhetsz vissza. Ehhez a Hiren’s BootCD PE a Recuva nevű programot kínálja fel.

Diagnosztikai eszközök:

A Hiren’s BootCD PE néhány rendkívül hasznos diagnosztikai eszközt is tartalmaz, amivel általános információkat lehet szerezni a gépről, illetve Windows hibákra kínál megoldást. Legyen az internet, vagy bármely ismeretlen hibajelenség detektálása, illetve a megszüntetése. A program több ismertebb víruskereső alkalmazást is tartalmaz ESET Online Scanner, makacsabb Trójai, Malware fertőzésekhez.

A merevlemez újra particionálásához a Macrorit Partition Extender használható fel. További lehetőségként böngészőt, Registry kezelőt, karbantartó eszközöket, elveszett jelszavak visszaszerzéséhez megfelelő kiegészítőket is tartalmaz. A Hiren’s BootCD rendeltetésszerű használathoz internet kapcsolat megléte szükséges, ez vírusirtás, illetve néhány speciális feladatnál elengedhetetlen.

A címben említett megoldással összehasonlítva hasonló funkciókat a Ultimate Boot CD tartalmaz, ami közel azonos eszköztárral rendelkezik. A Memtest86 a memóriamodulok diagnosztizálásához használható.

A Hiren’s BootCD PE egy ingyenes adat helyreállítási eszközt is tartalmazó Bootolható Live DVD-ként használható szoftvercsomag, ami több népszerűbb alkalmazást is tartalmaz víruskereséshez, törölt adat helyreállításhoz, merevlemez particionáláshoz kiegészítőket.

Hiren’s BootCD PE Összefoglaló:

 • Bootolható Live DVD

  Hiren’s BootCD PE

 • Adatmentő szoftvercsomag
 • törölt adatok helyreállításához
 • partíció kezelő
 • CD/DVD író funkció
 • Víruskereséshez
 • Rendszerinformáló
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.hirensbootcd.org/ 
Letöltés

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Hiren’s BootCD PE
Platform
Windows
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Universal USB Installer 1.9.8.22018-06-22 Universal USB Installer 1.9.8.2 (0)
  Az Universal USB Installer segítségével bootolhatóvá teheted USB kulcsodat arról telepíthetsz Windows 8 -at vagy akár próbából […]
 • Ultimate Boot CD 5.3.52015-05-25 Ultimate Boot CD 5.3.5 (0)
  Az Ultimate Boot CD egy minden igényt teljes körűen kiszolgáló diagnosztikai szoftver. Az alábbi Free alkalmazás tartalmaz […]
 • SARDU 3.2.42018-07-02 SARDU 3.2.4 (0)
  A SARDU egy CD/DVD, USB multiboot rendszer létrehozását segítő Free alkalmazás, ideális adat helyreállító segédlet, illetve […]
 • Free Partition Manager 5.1.1.82017-01-05 Free Partition Manager 5.1.1.8 (0)
  A Free Partition Manager egy univerzális merevlemez kezelő asszisztens program, amivel Partíciókat lehet átméretezni, darabolni, […]
 • Macrorit Disk Partition Expert Free Edition 4.3.12017-02-28 Macrorit Disk Partition Expert Free Edition 4.3.1 (0)
  A Macrorit Disk Partition Expert Free Edition egy korszerű lehetőségeket biztosító merevlemez kezelő program. A szoftver segítségével […]