HDiskDefrag 3.0.5

A HDiskDefrag egy megbízható, csekély méretű merevlemez töredezettség mentesítő szoftver. A program kipróbálásával egy alapvetőbb karbantartó funkciót is igénybe vehetsz egy időben, vele törölhetőek a Temp mappák tartalma, vagyis az átmeneti tárolók, illetve a böngészők is tisztíthatóak. Nem kell telepíteni, Portable változat. Free alkalmazás ( Ingyenes ).

Itt egy teljesen ingyenesen kipróbálható, telepítés nélkül használható Merevlemez töredezettség mentesítő szoftver a HDiskDefrag. Az alkalmazással egyszerűbb karbantartási feladatokat is végre tudsz hajtani.

A HDiskDefrag letöltését követően a szoftvert csak el kell indítani, ezután egy a végletekig leegyszerűsített kezelőfelület érhető el, ahol azonnal ki lehet választani azokat a funkciókat amire kipróbálás céljából letöltötted.

A HDiskDefrag alapvetően töredezettség mentesítésre használható fel, itt a szoftver túl sok konfigurálási lehetőséget nem biztosít, a használata előtt kiválasztható, hogy melyik partíciót szeretnéd optimalizálni. Végre tud hajtani egy elemzést is, itt tájékoztatni tud a merevlemez legfontosabb jellemzőiről, méret, felhasznált terület, aktuális töredezettségi állapot.

A HDiskDefrag megoldásával néhány alapvetőbb karbantartási feladatot is el lehet végezni, tudja tisztítani a böngészők előzményeit, illetve a Windows átmeneti könyvtárait, a Temp mappákat. Ezeket a funkciókat külön engedélyezni kell a számára.

A HDiskDefrag konfigurálása, illetve a futtatása után opcionálisan a gépet vele le is lehet állítani, így automatizált lehetőségeket biztosít. A szoftver lehetőségeit tekintve koránt sem veszi fel a versenyt a nagyobb márkanevű programokkal, ettől függetlenül érdemes kipróbálni azok számára akik egy könnyen használható minimális konfigurációt igénylő töredezettség mentesítő szoftvert szeretnének kipróbálni.

Karbantartásra, Privát jellegű tisztítási feladatokhoz választhatod a KCleaner, illetve a merevlemez karbantartó mindenest Wise Disk Cleaner nevű szoftvert. Töredezettség mentesítésre az Auslogics Disk Defrag ingyenes optimalizálója kínál korszerű opciókat.

A HDiskDefrag egy teljesen ingyenesen, telepítés nélkül használható töredezettség mentesítő szoftver, ami karbantartóként is használható, böngésző, illetve Temp mappa tisztító funkcióval is kecsegteti a kipróbálóit.

HDiskDefrag

HDiskDefrag Összefoglaló:

 • Töredezettség mentesítő szoftver
 • Nem kell telepíteni ( Portable változat )
 • Karbantartó funkció
 • Böngésző tisztító
 • Temp mappa optimalizáló
 • Egy kattintásos használat
 • Tárkapacitás megjelenítéséhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.withopf.com/tools/hdiskdefrag/

Letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
HDiskDefrag
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Glary Disk Cleaner 5.0.1.2432021-07-27 Glary Disk Cleaner 5.0.1.243 (0)
  A Glary Disk Cleaner egy általános feladatokat ellátó Windows pucoló szoftver amivel törölheted a már fölöslegesnek számító átmeneti […]
 • Auslogics Disk Defrag 10.1.0.12021-07-12 Auslogics Disk Defrag 10.1.0.1 (0)
  Az Auslogics Disk Defrag segítségével a merevlemezen tárolt tartalmak könnyebb elérését tudod biztosítani a Windows számára azáltal […]
 • DiskBoss 12.3.142021-06-02 DiskBoss 12.3.14 (0)
   A DiskBoss egy professzionális merevlemez asszisztens szoftver ami segít grafikus módon megjeleníteni az aktuálisan felhasznált […]
 • Total PC Cleaner 2.1.4.02020-11-28 Total PC Cleaner 2.1.4.0 (0)
  A Total PC Cleaner egy hatékony karbantartó App, szoftver amivel törölhetőek a már nem használt fájlok a merevlemezről. A Temp […]
 • Maintener 1.9.72522019-12-01 Maintener 1.9.7252 (0)
  A Maintener nevű programmal PC teljesítmény javulás érhető el, ahol Karbantartási feladatokat, illetve Windows optimalizálási opciók […]