Free Video to HTML5 Converter 2.5.0

A Free Video to HTML5 Converter egy különleges megközelítést figyelembe vevő videó konvertáló szoftver amivel HTML5, Flash formátumban lehet létrehozni multimédiás tartalmakat. Médialejátszóval, kötegelt feladat támogatással, választható minőségbéli opciókkal rendelkezik. MOV, AVI, MP4, OGG, WebM Kodeket is rá lehet bízni.

Egy megfelelő kompatibilitással rendelkező konvertáló szoftver Windows rendszerre videókhoz a Free Video to HTML5 Converter, amivel szinte gyerekjáték a tartalmak átalakítása. A szokásostól sokkal kevesebb konfigurációt igényel, a végeredmény kiváló minőségben tekinthető meg.

A Free Video to HTML5 Convertert a használat érdekében csak telepíteni kell a letöltése után, ez nem igényel túl sok időt, azonnal hozzá is adható az automatikusan induló programok listájához.

A videó konvertáló felhasználói felülete első ránézésre igen egyszerű megtervezésről árulkodik, ez a használat során is érzékelhető, ezt akár a kezdők is tudják kamatoztatni. Az alkalmazás sajnos csak néhány népszerűbb kodek formátumot támogat, MOV, AVI, MP4, OGG, WebM. Ezekhez tartalmaz egy beépített médialejátszót, amivel azt meg lehet tekinteni. A Free Video to HTML5 Converter támogatja, hogy egyszerre több videót is konvertáljuk a korábban konfigurált beállítások figyelembe vételével. Szükség esetén még a minőség is kiválasztható, ez a felhasználási területhez jöhet jól, illetve a megfelelő méret eléréséhez. A szoftver kereskedelmi változat, ingyenes használat esetén vízjelet helyez el a végeredményen, ez nem ront a végeredmény minőségén, illetve a felhasználhatóságon.

A Free Video to HTML5 Converter videó konvertáló HTML5, Flash alapú dekódolási feladatokhoz egy tökéletes megoldás, illetve abban az esetben ha egyszerre több videót szeretnél átalakítani egy feladaton belül.

Ingyenesen a Format Factory vagy a Freemake Video Converter használható, mind a két program több hasznos funkcióval is rendelkezik, nem csak filmek átalakítására használható fel.

A Free Video to HTML5 Converter egy inkább alapvetőbb konvertálási feladatokra kifejlesztett program amivel akár egyszerre több videót is át lehet alakítani. Beépített médialejátszóval is rendelkezik.

Free Video to HTML5 Converter

Free Video to HTML5 Converter Összefoglaló:

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Free Video to HTML5 Converter
Platform
Windows
Teljes ár
USD 19,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Free Video Editor 1.4.60.10242022-10-27 Free Video Editor 1.4.60.1024 (0)
  A Free Video Editor Videók eredeti minőséggel, az egyszerű szerkesztésükhöz kiváló kiegészítő. A Videók AVI, GIF, MKV, MP3, MP4 Kodek […]
 • MiniTool Video Converter 2.1.22020-12-31 MiniTool Video Converter 2.1.2 (0)
  A MiniTool Video Converter egy kötegelt feladat támogatással rendelkező konvertáló szoftver ami teljes mértékben ingyenes videó, […]
 • Free GIF Maker 1.3.48.8312018-07-09 Free GIF Maker 1.3.48.831 (0)
  A Free GIF Maker nevű alkalmazással 3GP, MP4, AVI, MPG, MKV, FLV, WEBM, WMV videó formátumokból tudsz létrehozni GIF animációkat. A […]
 • MKVToolNix 81.0.02023-12-02 MKVToolNix 81.0.0 (0)
  Az MKVToolNix egy felirat, Audió, illetve Videó összetevőkhöz elérhető multimédiás tartalmak kötegelt szerkesztéséhez futtatható […]
 • Pale Moon Portable 32.5.12023-11-28 Pale Moon Portable 32.5.1 (0)
  A Pale Moon Portable egy telepítést nem igénylő, kis méretű, Firefox alapon futó böngészőmotor. Az alábbi szoftver tud […]