Free Video to HTML5 Converter HTML5, Flash videók készítéséhez

A dekódoló program HTML5, Flash videók készítésére használható fel, a hasznosságát azok tudják értékelni akik egyszerre több multimédiás fájllal dolgoznak egyszerre. A Free Video to HTML5 Converter egy remek megtervezéssel elkészített dekódoló az említett formátumok létrehozásához.

Az alábbi konvertáló alkalmazás csak a bevezetőben említett formátumok esetén használható maximális támogatottsággal, az azoknak lehet megfelelő akik a munkájuknak köszönhetően pontosan ezekre a kimenetekre tartanának igényt. A kodek formátum kiválasztás a beállításoknál lehetséges, közvetlenül itt módosítható a minőségi jellemzők, ezt előre profil szerint hozták létre, így azt néhány másodpercen belül tudjuk konfigurálni. A Free Video to HTML5 Converter egyszerre több videót is képes konvertálni, csak a videók betallózása, a paraméterek összeállítása szükséges. A program egyik hiányosnak számító negatív jellemzője hogy túl sok konfigurálási eszközzel nem rendelkezik, csak egy profil szerint létrehozott szerkesztést támogat. Ebből viszont az számít pozitívumnak, hogy kezdők is néhány perc alatt használatba vehetik, illetve megkaphatják a végeredménynek számító multimédiás tartalmat. A Free Video to HTML5 Converter innen szerezhető be.

Free Video to HTML5 Converter – Videó konvertáló


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Free Video to HTML5 Converter: HTML5, Flash videók készítéséhez
Szerző
Leírás
Free Video to HTML5 Converter - Kezdőknek is remek funkciókat biztosító konvertáló szoftver.

Kapcsolódó szoftverek