Tömörítő

BestCompactor 0.1.2.0

A BestCompactor megoldása kifejezetten ideális hogy a számítógépeden található fájljaidat ki tudd csomagolni, illetve tömöríthesd azt. A legnépszerűbb fájlformátumokat mind támogatja, többek között ZIP tartalmakhoz is teljes körű szolgáltatással bír. Free alkalmazás. Nem kell telepíteni, Portable változat.

Ha egy olyan programra lenne szükséged, amivel fájlokat tudsz tömöríteni, illetve kicsomagolni, az ingyenesség előnynek számít, kipróbálhatod a BestCompactor megoldását amit még installálnod sem szükséges.

A BestCompactor Letöltése után a programot csak el kell indítani, ezután a szoftver kezelőfelületén az összes általa támogatott funkció elérhető. Ilyen a tömörített fájlok létrehozása, illetve a meglévők kicsomagolása, vagy az azokkal való fájlkezelési feladatok.

A szoftver remek megtervezéssel rendelkezik, az összes támogatott fájlkezelési feladatot a felső eszköztáron lehet igénybe venni, kiválasztani. Itt tallózhatóak be a kicsomagolandó tartalmak, vagy ezen a területen választható ki hogy mit szeretnél tömöríteni néhány egyszerű lépésben. A BestCompactor mint a hasonló programok egy beépített fájlkezelővel teszi lehetővé, hogy úgy tudd megtekinteni az archívumok tartalmát, hogy azt kizárólag csak betallózod. Így megtudhatod az azok méretét, módosítás dátumát, illetve a tömörítés mértékét.

A BestCompactor használata esetén a tartalmaid egyszerűbb tárolása, illetve az azok megosztása valósítható meg. Azok a legalapvetőbb funkciók mind maradék nélkül felfedezhetőek amik egy átlagos felhasználónak szükséges lehet a hétköznapokban.

Több funkciót kínál a PowerArchiver nevű szoftver, néhány különleges fájlkezelő funkcióval. A WinZip PDF tartalmak konvertálásához is biztosít eszközkészletet a teljeskörűség érdekében, multimédiás tartalmakhoz az egyik legkiválóbb tömörítő Tools, neki köszönhetően sokkal több zenét tudsz tárolni a hordozható médialejátszóidon.

A BestCompactor egy ingyenes, telepítés nélkül használható fájlkezelő, azon belül tömörített tartalmak létrehozásához, illetve kicsomagoláshoz megtervezett program. A felhasználhatósági körére kitérve csak azokat a lehetőségeket biztosítja amiket egy ilyen jellegű programnál szükséges. Az archívumok tartalmába is bele lehet tekinteni vele.

BestCompactor Összefoglaló:

 • Fájlkezelő program

  BestCompactor
 • archiválási feladatokhoz
 • nem kell telepíteni
 • meglévő tartalmak kicsomagolásához
 • archívum fájlok létrehozásához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal  

 

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
BestCompactor
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Multi Commander Portable 13.5.0.29832024-04-02 Multi Commander Portable 13.5.0.2983 (0)
  A Multi Commander Portable egy hordozható FTP kliens segéd ami különlegességekkel vesz le minket a lábunkról. Free alkalmazás létére […]
 • Q-Dir Portable 11.512024-03-31 Q-Dir Portable 11.51 (0)
  A Q-Dir Portable többpaneles elrendezéssel biztosított fájlkezelő alkalmazás. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható változat. […]
 • SimpleZIP 3.7.02024-01-26 SimpleZIP 3.7.0 (0)
  A SimpleZIP egy tömörített fájlként tárolt tartalmak kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához választható ami egy Windows App […]
 • FileVoyager Portable 24.1.20.02024-01-22 FileVoyager Portable 24.1.20.0 (0)
  A FileVoyager Portable egy ingyenes telepítés nélkül használható fájlkezelő program amivel a tömörített mappákat is ki lehet bontani. […]
 • UltraSearch Portable 4.0.2.8612023-09-27 UltraSearch Portable 4.0.2.861 (0)
  Az UltraSearch Portable egy telepítés nélkül használható speciális fájlasszisztens, amivel nehezen megtalálható fájlokat kereshetsz. […]

Szólj hozzá