AquaSnap Portable 1.23.11

Az AquaSnap Portable egy speciális alkalmazás, amivel sokkal könnyebb módon tudod a megnyitott ablakaidat rendszerezni. Ez a Free alkalmazás rengeteg beállítást tesz elérhetővé, igény esetén Aero kinézet is előcsalogatható. Ez a népszerű program telepítést nem igénylő változata.

Akik egyszerre több munkafolyamatot is végrehajtanak egy adott időben a számítógépen, ennek kivitelezéséhez több ablakot is nyitva kell hogy tartsanak, azoknak hasznos lehet egy alkalmazás amivel ezek testre szabhatóak, az igényekhez igazíthatóak. Kifejezetten erre képes az AquaSnap Portable.

Az alábbi kiadás különlegessége, hogy nem kell telepíteni, csak a letöltött tömörített mappa tartalmát kell kicsomagolni egy szabad helyre, ezt egy USB adathordozóra másolva azonnal több gépen is futtathatóvá lehet tenni.

Természetesen akik mégis installálni szeretnék, a kínálatunkban az AquaSnap Portable telepíthető kiadásban is elérhető.

Az indulását követően a háttérben fut és a korábban megadott konfiguráció alapján látja el azt a feladatkört amire lett tervezve. Megadható az AquaSnap Portable számára hogy adott szituációkban a Windows ablakok miként viselkedjenek, áttetszővé ( Aero ) tehetőek, íz azok jobban átláthatóak, ez több ablak esetén igen hasznos tud lenni.

Mivel Magyar nyelven érhető el, így a beállítása, és maga a használat sem egy komoly feladat. A testre szabási opcióknál, külön billentyűparancsok rendelhetőek hozzá, hogy az ablakok hová kerüljenek pozicionálásra, rázás hatására mit tegyen, de ezen a területen annak az érzékenysége is tovább finomítható.

Az asztali környezet elrendezésére nem az egyetlen program ami ezeket az opciókat biztosítja, ilyen a Сhameleon Window Manager ami plusz fülekkel lát el, ezt profil formájában, természetesen őt is igen részletesen testre lehet szabni. A ViPad megoldásával inkább az ikonokat lehet átláthatóbbá tenni, szintén akkor lehet hasznos ha rengeteg elemről van szó.

Az AquaSnap Portable a népszerű ablakrendező alkalmazás telepítést nem igénylő változata, funkcionálisan azonos opciókat biztosít. Magyar nyelvi támogatással. Speciális beállítások gondoskodnak a teljes körűségről.

AquaSnap Portable

AquaSnap Portable összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
AquaSnap Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AquaSnap 1.23.112021-09-20 AquaSnap 1.23.11 (0)
  Az AquaSnap segítségével sokkal könnyeben tudod rendezni a megnyitott ablakaidat, ez főleg akkor lehet hasznos ha egyszerre többet is […]
 • Сhameleon Window Manager Lite 2.2.0.4262015-10-26 Сhameleon Window Manager Lite 2.2.0.426 (0)
  A Сhameleon Window Manager segítségével sokkal könnyebben rendezheted a megnyitott ablakokat. Windows ablakkezelő alkalmazás, amivel […]
 • SnapAShot 4.32022-01-16 SnapAShot 4.3 (0)
  A SnapAShot egy egyszerűen használható képlopó program amivel JPG, PNG, GIF, TIF formátumban tudjuk tudjuk eltárolni a fotót. A Free […]
 • SnapAShot Portable 4.32022-01-16 SnapAShot Portable 4.3 (0)
  A SnapAShot Portable egy installálás nélkül használható képlopó szoftver amivel hatékony képkezelési módszerrel tudunk […]
 • ScreenSnap 3.22016-06-19 ScreenSnap 3.2 (0)
  A ScreenSnap egy ingyenesen használható minimális szaktudást igénylő képernyőmentő szoftver, amivel egy feladaton belül a fotókat meg […]