AquaSnap 1.23.8

Az AquaSnap segítségével sokkal könnyeben tudod rendezni a megnyitott ablakaidat, ez főleg akkor lehet hasznos ha egyszerre többet is megnyitsz egy adott időben. Az alábbi ablakkezelő program Free alkalmazásként futtatható otthoni felhasználás esetén. Azok akár áttetszővé ( Aero ) is tehető. Magyar nyelvű.

Ha a hétköznapok során több programot is futtatsz egy adott időben, több ablak megléte szükséges, azok idővel átláthatatlanná válnak, a legjobb ha valamilyen módon rendszerezed, modernebbé teszed azok kezelését. Az AquaSnap ebben tud neked segíteni.

Igen gyorsan installálható, ahol a legalapvetőbb adatok megadásán kívül nincs is más tennivalód. Elérni ezután a tálcáról tudod ahol végrehajtható az első konfiguráció. Ha nem szeretnéd telepíteni, beszerezhető az AquaSnap hordozható változatban is ami rugalmasabb, kötetlenebb kezelést biztosít.

Vele konfigurálhatóak a megnyitott Windows ablakok, azok elhelyezkedése, viselkedése. Azok akár könnyedén áttetszővé tehetőek.

A beállításoknál megadható az áttetszőség mértéke, az ablak métere aktuális helyzete. Természetesen az AquaSnap billentyűkombinációkkal is irányítható, ahol saját parancsok rendelhetőek hozzá. Rázással elérhető, hogy a megnyitott ablakokat a tálcára helyezze, vagy áttetszővé tegye így láthatóvá válnak a háttérben az asztali elemek. Rázásnál meghatározható még az érzékenység, a sebesség, illetve az időtartam. A Snap ikonok kinézetéhez saját témát lehet kiválasztani, ebből tekintélyes felhozatal érhető, el ezt egy legördülő listán lehet kiválasztani.

Az AquaSnap helyett néhány alternatív ablakkezelő programot is tudunk ajánlani, többek között a Сhameleon Window Manager megoldását, ami több előre konfigurált rendezési módot szolgáltat fülek formájában. Hasonlóan hasznos tud lenni az adott folyamathoz.

Összességében nézve az AquaSnap egy igen széleskörű lehetőségeket szolgáltató Windows ablakkezelő program, amivel átláthatóbban, modern lehetőségek mellett lehet azokat rendszerezni. Magyar nyelvi támogatással.

AquaSnap

AquaSnap összefoglaló:

 • Ablakkezelő program
 • hordozható változatban is elérhető
 • választható stílusok
 • rázással vezérlés
 • billentyűkombináció támogatás
 • Magyar nyelv
 • otthoni felhasználás esetén ingyenes ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.nurgo-software.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
AquaSnap
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AquaSnap Portable 1.23.52018-10-03 AquaSnap Portable 1.23.5 (0)
  Az AquaSnap Portable egy speciális alkalmazás, amivel sokkal könnyebb módon tudod a megnyitott ablakaidat rendszerezni. Ez a Free […]
 • Сhameleon Window Manager Lite 2.2.0.4262015-10-26 Сhameleon Window Manager Lite 2.2.0.426 (0)
  A Сhameleon Window Manager segítségével sokkal könnyebben rendezheted a megnyitott ablakokat. Windows ablakkezelő alkalmazás, amivel […]
 • Chameleon Window Manager 2.2.02013-06-10 Chameleon Window Manager 2.2.0 (0)
  A Chameleon Window Manager lehetőséget biztosít arra hogy a Windows ablakokat sokkal széleskörűbben és természetesen átláthatóbban […]
 • SnapCrab 1.1.12014-06-18 SnapCrab 1.1.1 (0)
  A SnapCrab egy különleges képlopó szoftver ami Windows 8 operációs rendszeren is fut, képes megörökíteni az asztali tevékenységeinket […]
 • WinSnap 5.1.22019-06-06 WinSnap 5.1.2 (0)
  A WinSnap segítségével megörökítheted a monitoron zajló eseményeket, a feladatra rengeteg elrendezési módot nyújt.  Biztosít még […]