Windows ablakkezelő program - Letöltés ingyen - SzoftHub.hu

Ablakkezelő

 • Az AquaSnap segítségével sokkal könnyeben tudod rendezni a megnyitott ablakaidat, ez főleg akkor lehet hasznos ha egyszerre többet is megnyitsz egy adott időben. Az alábbi ablakkezelő program Free alkalmazásként futtatható otthoni felhasználás esetén. Azok akár áttetszővé ( Aero ) is tehető. Magyar nyelvű. 

  AquaSnap 1.23.8

  Az AquaSnap segítségével sokkal könnyeben tudod rendezni a megnyitott ablakaidat, ez főleg akkor lehet hasznos ha egyszerre többet is megnyitsz egy adott időben. Az alábbi ablakkezelő program Free alkalmazásként futtatható otthoni felhasználás esetén. Azok akár áttetszővé ( Aero ) is tehető. Magyar nyelvű. 

  olvasd tovább...

 • Az AquaSnap Portable egy speciális alkalmazás, amivel sokkal könnyebb módon tudod a megnyitott ablakaidat rendszerezni. Ez a Free alkalmazás rengeteg beállítást tesz elérhetővé, igény esetén Aero kinézet is előcsalogatható. Ez a népszerű program telepítést nem igénylő változata.

  AquaSnap Portable 1.23.5

  Az AquaSnap Portable egy speciális alkalmazás, amivel sokkal könnyebb módon tudod a megnyitott ablakaidat rendszerezni. Ez a Free alkalmazás rengeteg beállítást tesz elérhetővé, igény esetén Aero kinézet is előcsalogatható. Ez a népszerű program telepítést nem igénylő változata.

  olvasd tovább...

 • A Сhameleon Window Manager segítségével sokkal könnyebben rendezheted a megnyitott ablakokat. Windows ablakkezelő alkalmazás, amivel előre elkészített plusz rendezési lehetőségeket adhatunk a megnyitott objektumhoz.

  Сhameleon Window Manager Lite 2.2.0.426

  A Сhameleon Window Manager segítségével sokkal könnyebben rendezheted a megnyitott ablakokat. Windows ablakkezelő alkalmazás, amivel előre elkészített plusz rendezési lehetőségeket adhatunk a megnyitott objektumhoz.

  olvasd tovább...