AppCleaner Portable 3.1.5444.22728

Az AppCleaner Portable egy könnyen kezelhető univerzális rendszerpucoló szoftver. Az alábbi karbantartó, azon kívül hogy Free alkalmazásként vehető igénybe, nem kell telepíteni, hordozható szoftver. Takarítja a telepített alkalmazások által visszahagyott előzményeket, a böngészőt, a registryt, illetve a Windows Log fájlokat. Privát takarító.

Egyre csökken a számítógéped merevlemezén a szabad felhasználható hely? Itt az ideje, hogy csinálj egy kis rendet. A telepített, használt alkalmazások sokszor rengeteg olyan előzményeket Log fájlokat tárolnak amiknek a későbbiekben gyakorlatilag már semmi hasznuk nincs. Ezek egyszerű és gyors eltávolítására képes az AppCleaner Portable. Maga az alkalmazás installálás nélkül futtatható. Természetesen ha mégis installálnád, beszerezhető belőle telepíthető verzió is.

A letöltött tömörített mappa tartalmát ki kell csomagolnod a számítógépen egy üres helyre, majd a benne található EXE fájlt el kell indítani. Egyszerű, áttekinthető, informatív felhasználói felület fogad, ahol az egyes tisztítási lehetőségek külön menüpontokra bontva találhatóak meg.

Az AppCleaner Portable az egyik legideálisabb szoftver, hogy törölni tudd a böngészési előzményeidet, az eltárolt süti fájlokat, továbbá minden olyan előzményt, ami a használata során került mentésre. Szerencsére ezek között manuálisan is választani tudsz, azt azért érdemes figyelembe venni, hogy némi informálódás nem árt arról hogy mit távolítasz el hisz azokat akár visszaállíthatatlanul is törölni képes.

Könnyen és biztonságosan tudod optimalizálni a regisztrációs adatbázist az AppCleaner Portableval, így nem hogy gyorsabb, de némileg megbízhatóbb operációs rendszert fogsz kapni.

Természetesen olyan alapvető lehetőségekkel is fel van szerelve, hogy a Windows által visszahagyott naplófájlokat és a használat során összegyűlt fájlelőzményeket is eltávolítja.

Több törlési metódust is támogat. Így az egyik legideálisabb privát takarítónak minősíthető. Ezek között ismeri a Gutmann, DOD, NSA metódusokat.

Az egyéb funkció részeként, lehetőség van rendszer visszaállítási pontok létrehozására, az automatikusan induló összetevők konfigurálására és a már használaton kívül eső szoftverek eltávolítására is.

Alternatív megfelelőjeként a Wise Care 365 Portable karbantartót javasoljuk, vagy a szintén igen hatékony KCleaner Portable terméket.

Az AppCleaner Portable egy telepítés nélkül használható általános karbantartó program ami a funkciókat nézve kifejezetten a telepített alkalmazásaidra van kihegyezve. Ingyenesen használható.

AppCleaner Portable

AppCleaner Portable összefoglaló:

 • Karbantartó alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • rendszer visszaállítási pont kezdeményezése
 • böngésző pucoló
 • registry takarító
 • Log fájl eltávolító
 • programok uninstallálása
 • Startup Manager
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
AppCleaner.ZIP
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PrivaZer 4.0.292021-09-05 PrivaZer 4.0.29 (0)
   A PrivaZer egy ingyenes nyomeltávolító alkalmazás, segítségével a böngészési előzményeink, a Windows által visszahagyott nyomok […]
 • Glary Tracks Eraser 5.0.1.2112021-08-23 Glary Tracks Eraser 5.0.1.211 (0)
  A Glary Tracks Eraser egy fejlett rendszerpucoló szoftver, amivel többek között a böngészők előzményeit tudod eltávolítani. Alapvető […]
 • KCleaner 3.8.12021-04-16 KCleaner 3.8.1 (0)
  A KCleaner egy korszerű technológiával használható rendkívül hatékony privát takarító szoftver ami nem csak hogy biztonságosabbá […]
 • KCleaner Portable 3.8.12021-04-16 KCleaner Portable 3.8.1 (0)
  A KCleaner Portable egy telepítés nélkül használható Windows pucoló szoftver, ami takarítja a böngészők előzményeit, illetve a […]
 • Soft Cleaner 1.2019.4.62020-01-30 Soft Cleaner 1.2019.4.6 (0)
  A Soft Cleaner egy kis méretű könnyen kezelhető speciális privát takarító, karbantartó, amivel törölhetőek a Windows által […]