Advanced SystemCare: Automatikus szoftver frissítési opcióval

Az alábbi népszerű karbantartó alkalmazás az Advanced SystemCare ismét egy különleges szolgáltatással bővült, az aktuálisan futtatott programjaidat automatikusan tudod frissíteni akár egy kattintással.

Minden esetben érdemes a legújabb kiadással bíró programot futtatni a számítógépen hisz az több megközelítésből is igen hasznos tud lenni. Ezek manuális ellenőrzése több elem esetén nagyon nehéz, de ha a PC-d karbantartásához az Advanced SystemCare nevű programot használod, mostantól ez is teljes mértékben automatizálható. Ezen szolgáltatása sajnos teljes értékűen csak a megvásárolható változat esetén használható ki, de ingyenesen is tájékoztatni tud ha egy használt programodból frissíthető változat tölthető le. A prémium Advanced SystemCare az aktiválása után képes akár automatikusan ezt a feladatot végrehajtani.

Természetesen mint „ karbantartóra „ több területen is számítani lehet, nem csak hogy gyorsabbá képes varázsolni a Windowst, de biztonságosabbá is teheted azt. Kitakaríthatod vele a böngésződ előzményeit, javítható az internet kapcsolat során fellépő problémák, de az sem mellékes, hogy funkcionálisan további modulokkal bővíthető.

Az Advanced SystemCare egyetlen felületen egy sor hasznos és igen nélkülözhetetlen feladatot tud megvalósítani, ami nem csak a gép gyorsaságáért felelős, hanem biztonsági megközelítésből is igen hasznos. Ha a fizetős változatát használod, mostantól automatizáltan frissülhetnek a telepített alkalmazásaid is. Ingyenesen csak értesít arról, hogy felhasználói beavatkozás szükséges.

advanced systemcare automatikus szoftver frissitesi opcioval-150709

Így frissítsd automatikusan a telepített programjaidat: Advanced SystemCare


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Advanced SystemCare: Automatikus szoftver frissítési opcióval
Szerző
Leírás
Az alábbi népszerű karbantartó alkalmazás az Advanced SystemCare ismét egy különleges szolgáltatással bővült, az aktuálisan futtatott programjaidat automatikusan tudod frissíteni akár egy kattintással

Kapcsolódó szoftverek