Advanced Codecs 13.9.3

Az Advanced Codecs a Windows beépített médialejátszójához tervezett Kodek csomag, amivel funkcionálisan az tovább bővíthető. Neki köszönhetően az alapértelmezett médialejátszó testre szabottabban, nagyobb formátum támogatottság mellett használható a későbbiekben. Kötelező adott szituációkban ha többet szeretnénk kihozni multimédiás tartalmak kezelése esetén. Rengeteg speciális beállítással rendelkezik. A Free alkalmazás AVI, OGG, FLV, OGM, DivX, MKV, MKA kiterjesztésekhez is használható.

Ha a Windows beépített médialejátszóját használod mint alapértelmezett film, illetve zenelejátszó szoftver, kevés formátumot támogat, ezt szeretnéd bővíteni, akkor itt az ingyenes Advanced Codecs, ami mellett rengeteg előnyt lehet felhozni.

Az Advanced Codecs letöltése után egy egyszeri telepítésre van csak szükség, ezt követően a program automatikusan hozzáadja, kibővíti a Windows Media Player ezen jellegű opcióját, vagyis innentől sokkal több formátumot tud megnyitni, lejátszani, ez filmeknél, illetve audió tartalmaknál is igaz.

Advanced Codecs támogatott kodekek:

Néhány támogatott formátum kiterjesztést említve széleskörűbb támogatottságot biztosít AVI, OGG, FLV, OGM, DivX, MKV, MKA kodekeknél.

Az Advanced Codecs néhány speciális beállítással is rendelkezik, aminek köszönhetően a megnyitandó multimédiás fájl sokkal korszerűbben, testre szabottabban játszható le, filmeknél definiálható a feliratok megjelenítésének a tulajdonságai, milyen szűrőt használjon, zenei tartalmaknál beállítható a térhangzás.

Az Advanced Codecs olyan beállításokkal rendelkezik, aminek köszönhetően a számítógépeden a mozizás élménye a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítja amellett hogy megkaphatod a legújabb technológiákat a teljesség érdekében.

Támogatott Windows változat… 

Az Advanced Codecs Kodek csomag jelenleg elérhető változata Windows 7, 8, illetve 10 rendszeren is teljes kompatibilitással használható, az installálása, illetve egyszeri konfigurálása után szinte semmilyen erőforrás igényt nem támaszt így régebbi konfigurációjú gépeken is használható a megfelelő képességekkel.

Ha egyetlen alkalmazással szeretnéd az összes ma használatos Kodek típust lejátszani, fontos hogy a kiválasztott médialejátszó minden fontosabb funkciót támogasson, akkor kipróbálhatod a BS.Player, a Media Player Classic – Black Edition nevű alkalmazást, a címben említett szoftverrel azonos funkciókat a K-Lite Codec Pack Full biztosít. Ebben az esetben nem kell manuálisan kodekeket telepíteni hogy bármely videó formátumot meg tudjunk nyitni a számítógépen.

Az Advanced Codecs Windows 7, 8, illetve 10 rendszerekre tervezett, Windows Media Player médialejátszóhoz, Kodek csomag, amivel funkcionálisan, formátum szempontjából tudja azt tovább bővíteni. Ingyenes. Kiváló kiegészítő a médialejátszódhoz. Nagyon egyszerű a használata, csak telepíteni kell, ezt követően válik elérhetővé az előzőleg említett plusz funkcionalitás, formátum támogatás. 

Advanced Codecs

Advanced Codecs Összefoglaló:

 • Kodek csomag a Windows médialejátszójához
 • speciális funkciókat tud ahhoz hozzá adni
 • rengeteg különleges beállítás
 • csak egyszer kell installálni, illetve konfigurálni
 • minimális erőforrás igény
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://shark007.net/advanced.html
Advanced Codecs Letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Advanced Codecs
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SPlayer 5.8.22020-01-01 SPlayer 5.8.2 (0)
  Az SPlayer egy a fejlesztői ígéretek szerint komolyabb funkcionális háttérrel rendelkező médialejátszó program ami rengeteg funkciót […]
 • BMPlayer 1.1.0 Beta 12019-12-22 BMPlayer 1.1.0 Beta 1 (0)
  A BMPlayer egy ingyenes, szerény felhasználói felülettel rendelkező médialejátszó videókhoz, illetve zenei fájlokhoz. A Free […]
 • Free Video Player 4.0.02019-10-23 Free Video Player 4.0.0 (0)
  A Free Video Player egy ingyenes videó, illetve zene lejátszó program amivel széles választékban lehet megtekinteni, megnyitni a […]
 • ShiningSoft Free Video Player 6.6.82018-02-10 ShiningSoft Free Video Player 6.6.8 (0)
  A ShiningSoft Free Video Player nevű programmal videókat, illetve zenei fájlokat tudsz lejátszani, ahol minden ma népszerű formátum […]
 • Advanced SystemCare 15.0.1.1252021-10-13 Advanced SystemCare 15.0.1.125 (0)
  Az Advanced SystemCare egy rendszer optimalizáló, karbantartó szoftver amellyel nem csak hogy gyorsabbá, de biztonságosabbá is tehető […]