Multimédia

mrViewer 6.2.3

A mrViewer egy kis mérettel jellemezhető multimédiás szoftver, amivel képeket, videókat, illetve audió tartalmakat tudsz megnyitni, illetve azokat kezelni. Nagyon egyszerű használni, igény esetén billentyű kombinációs parancsokkal is vezérelhető. Free alkalmazás. Támogatja a JPG, BMP, PNG, PSD, MP4, MPG, MOV, WMV, AVI, DIVX fájlformátumokat.

Ha egy olyan segédalkalmazást keresel, amivel külön szoftver telepítése nélkül tudsz képeket, videókat, vagy akár zenei tartalmakat megnyitni, fontos hogy ingyenes legyen és kevés erőforrás igénnyel rendelkezzen, akkor kipróbálhatod a mrViewer nevű programot.

A mrViewer letöltése után a telepítés befejezése előtt engedélyezheted a számára, hogy ikont hozzon létre az asztalon, illetve előre kiválasztható, hogy mely fájltípusok kezelését szeretnéd rábízni. Természetesen itt az összes ma elterjedtebb kép, videó, audió fájltípust kezeli mint multimédiás tartalom. Néhányat említve JPG, BMP, PNG, PSD, MP4, MPG, MOV, WMV, AVI, DIVX…

A mrViewer kinézetben és felépítésben a felhasználóbarát megközelítésre koncentrál, nagyon egyszerű használni, a kipróbálók több olyan funkciót is felfedezhetnek rajta amit csak kereskedelmi szoftverek esetén álltak rendelkezésre, így csak hasznos jellemzőket lehet arról említenünk.

mrViewer funkciók:

A mrViewer egy adott multimédiás fájlok megnyitását két módszer szerint támogatja, vagy a kezelőfelületén biztosított alternatív fájlkezelő szolgáltatás igénybevételével, vagy pedig van erre egy sokkal egyszerűbb eljárás, egyszerűen azt a felületére is lehet húzni.

Videóknál a szokásos vezérlőszervek biztosítottak, ugrani lehet fejezeteket… Több médiaelemnél könnyedén válthatsz azok között. Természetesen ezek az opciók zenei anyagok esetén is elérhetőek.

Fotók megadásakor természetesen szintén támogatja, hogy egyszerre több elemet megadj, így ideális egyszerűbb képnézegetési feladatokhoz. A mrViewer néhány funkciójához billentyűkombinációs parancsok vannak hozzárendelve ami az egyszerűbb, gyorsabb navigálhatóságot szolgálja.

Képek megtekintésére használhatod még az XnView MP nevű programot, míg videókhoz, illetve audió tartalmak megnyitásához az SMPlayer nevű szoftvert. Csak videókhoz, illetve zenei fájlokra korlátozódik a felhasználhatósága.

Az mrViewer egy univerzális multimédiás szoftver, amivel képeket, videókat zenei fájlokat tudsz megnyitni. Kis helyigénnyel rendelkezik. Mivel rengeteg hasznos funkciót préseltek bele, ingyenes, mindenképp érdemes kipróbálni. Előnynek tekinthető az esetében, hogy rengeteg formátumot támogat, ezeket kevés erőforrás mellett tudja kezelni. 

mrViewer

mrViewer összefoglaló:

 • videók megtekintéséhez
 • beépített zenelejátszó
 • képnézegető funkció
 • egyszerűen használható
 • billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://mrviewer.sourceforge.net/

letoltes32bit letoltes64bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
mrViewer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • AVS Media Player 5.7.1.1592024-06-03 AVS Media Player 5.7.1.159 (0)
  Az AVS Media Player nevű szoftverrel az összes ma használatos Videó, illetve audió formátumot le tudod játszani, amellett hogy néhány […]
 • Regards Viewer 2.80.82024-03-25 Regards Viewer 2.80.8 (0)
  A Regards Viewer egy nagy felbontású fotókhoz használható képnézegető program amivel rengeteg ismert formátum nyitható meg. A Free […]
 • 1gram Player 1.0.0.342018-09-11 1gram Player 1.0.0.34 (0)
  Az 1gram Player filmekhez, zenékhez tervezett multimédiás program, ami lejátszólistákat, illetve feliratokat is támogat. Az igen […]
 • IQmango 3D Player 4.5.42018-02-10 IQmango 3D Player 4.5.4 (0)
  Az IQmango 3D Player egy AVI, MPEG, OGG, DivX, MKV, MP4 formátumok megnyitására, és az azok lejátszásához ideális program. A […]
 • MPV-EASY Player 0.38.02024-06-09 MPV-EASY Player 0.38.0 (0)
  Az MPV-EASY Player egy igen funkció gazdag, lejátszólista funkcióval, beállítási lehetőséggel rendelkező médialejátszó szoftver, […]

Szólj hozzá