Tömörítő

Zipfocus 6.5.3

A Zipfocus egy kis méretű, egyben nagyon egyszerűen használható tömörített fájlok kicsomagolására alkalmas program, ami ZIP, RAR, EXE fájltípusok esetén támogatott. Az alábbi Free alkalmazás szükség esetén a tömörített tartalom sértetlenségének a tesztelésében is segítséget tud nyújtani.

Ha egy egyszerűen használható tömörített tartalmak kicsomagolására alkalmas szoftvert keresel, fontos hogy ingyenes legyen, kipróbálhatod a Zipfocus nevű alkalmazást. Funkcionálisan az áttekinthetőségre koncentrál.

A Zipfocus letöltése után gyakorlatilag néhány kattintással telepíthető, itt akár a használatba vétele előtt ki tudod választani, hogy milyen fájlformátumokat kezeljen alapértelmezetten. Közvetlenül ezen a területen hozzárendelhető a jobb egérgombos menühöz, így az adott tömörített fájlra kattintva vele azonnal ki lehet csomagolni.

A szoftver a betallózott tömörített fájl kicsomagolása előtt arra is lehetőséget biztosít, hogy annak a tartalmába bele tudj tekinteni, ha több fájl is található benne és csak egyre tartasz igény, egy adott elemet is ki lehet választani kicsomagolás céljából.

A Zipfocus alapvetően nem túl sok formátumot támogat, kizárólag ZIP, RAR, EXE kimenetek esetén alkalmazható.

Az extra szolgáltatásai részeként az archívumokat tesztelni is lehet, ez abban a szituációban jöhet jól, ha egy letöltött állomány sértetlenségéről szeretnél megbizonyosodni. Ha több fájlról lenne szó, megtekintés esetén az egyes elemeket több módszer szerint lehet sorba rendezni.

A program kezelőfelülete felhasználóbarát, átlátható, minimális beállítást tartalmaz. Ebből adódóan a használata kezdők számára sem jelent problémát.

Ha az alkalmazás által nyújtott lehetőségektől több opcióra tartanál lehetőséget, akkor kipróbálhatod helyette a PeaZip nevű fájlkezelő programot, ami jelszómenedzser funkciót is biztosít. Rengeteg népszerű formátum közvetlen kezelését teszi lehetővé a 7-Zip megoldása, belőle beszerezhető hordozható változat is.

A Zipfocus egy teljesen ingyenesen használható tömörített fájlok kicsomagolására alkalmas tools, amivel szükség esetén tesztek végrehajtására is mód nyílik. Alapvetően ZIP, RAR, EXE formátumoknál nyújt teljes körű támogatást. Mindenképp érdemes kipróbálni azok számára akik a szóban forgó fájlkiterjesztésekkel dolgoznak napi szinten.

Zipfocus

Zipfocus összefoglaló:

 • Tömörített fájlok kicsomagolásához
 • nagyon egyszerű használni
 • helyi menü integráció
 • ZIP, RAR, EXE formátumokat támogat
 • A tömörített tartalmak tesztelését is támogatja
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://www.cathonian.com/software/zipfocus/index.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
3
Teljes név
Zipfocus
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ZipGenius 6.3.2.31162024-06-03 ZipGenius 6.3.2.3116 (0)
  A ZipGenius remek funkciókat biztosít tömörített mappák kicsomagolásához, létrehozásához, gördülékenyebb műveleteket futtathatunk a […]
 • SimpleZIP 3.7.02024-01-26 SimpleZIP 3.7.0 (0)
  A SimpleZIP egy tömörített fájlként tárolt tartalmak kicsomagolásához, illetve az azok létrehozásához választható ami egy Windows App […]
 • RAR To ZIP Converter 1.02021-07-10 RAR To ZIP Converter 1.0 (0)
  A RAR To ZIP Converter egy Windows 10 rendszerre kifejlesztett tömörített mappában található tartalmak kicsomagolására, illetve a […]
 • ALZip 8.512021-05-24 ALZip 8.51 (0)
  Az ALZip egy modern fájlkezelő program amivel tömörített fájlokat lehet létrehozni, illetve kicsomagolni. A Free alkalmazással számos […]
 • Unzipper 1.0.02021-03-26 Unzipper 1.0.0 (0)
  Az Unzipper egy egyszerűbb fájlkezelő funkciót is tartalmazó tömörített fájlok kezelésére alkalmas szoftver. A Free alkalmazásaként […]

Szólj hozzá