YoWindow 4 Build 108

A YoWindow asztali téma formájában futtatható időjárás jelentést megjelenítő Free alkalmazás, nem csak hogy látványos, de még igen hasznos is egyben.

Hasznos tud lenni ha a számítógépen történő munkák során a háttérben figyelemmel tudod kísérni hogy milyen idő várható. Ha a látványos kinézet is fontos a számodra, kipróbálhatod a YoWindow nevű ingyenes programot. Az alábbi szoftvernek nem csak hogy látványbeli haszna van hanem értékes információkkal lát el minket az időjárást tekintve. A Free program letöltése után a beépített varázslója végig visz minket minden fontosabb beállítási lépésen, ami során meg is adhatjuk a számára hogy hol tartózkodunk pontosan. Hozzáadható az alapértelmezett képernyőkímélőhöz, továbbá az is konfigurálható, hogy automatikusan induljon a Windows-al együtt. Létrehozhatsz egy parancsikont is így könnyebben el tudod majd érni a későbbiekben. Képes együtt indulni a Windows-al, lecserélni az eredeti témát.

A YoWindow beállítási lehetőségeit tekintve, meghatározható hogy mit jelenítsen meg az eszköztárán, idősávot, felhasználói felületet, részletes adatokat. A helyszín is könnyen módosítható. A részletes adatokat tekintve, tájékoztat az aktuális hőmérsékletről, a légnyomás, páratartalom, felhősség, hőérzet. Némi előrejelzést is kapsz, itt csak az adott napra kell kattintanod. Ha az általa felkínált mértékegységek jelentenének a számodra problémát azt is módosíthatod. A rendeltetésszerű használathoz internet kapcsolatra van szükség. A pro verzió akár 9 napos előrejelzést is támogat, míg az ingyenes csak három napos előretekintést engedélyez.

A YoWindow ideális hogy fel tudd dobni az asztali témádat, az sem egy másodlagos szempont hogy megtudhatod, hogy fog változni az időjárás az elkövetkező napokban. 

YoWindow Összefoglaló: YoWindow_screenshots

 • időjárás jelenést megjelenítő szoftver
 • egyéni helymeghatározás alapján is működik
 • részletes beállítási lehetőségek
 • hozzáadható az automatikusan induló programokhoz
 • látványos megjelenés
 • Magyar nyelv
 • ingyenesen korlátozással vehető igénybe: ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://yowindow.com/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
YoWindow
Platform
Windows XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Process Hacker 2.39.1242016-03-29 Process Hacker 2.39.124 (0)
  A Process Hacker lehetőséget teremt arra hogy minden háttérben futó folyamatot ki tudjunk listázni, igény esetén ezek […]
 • ESET SysInspector 1.3.52017-04-22 ESET SysInspector 1.3.5 (1)
  Az ESET SysInspector segítségével felkutathatsz és megjeleníthetsz veszélyességi besorolás alapján minden háttérben futó […]
 • System Explorer Portable 7.1.02016-05-01 System Explorer Portable 7.1.0 (0)
  A System Explorer Portable, háttérben futó folyamatok monitorozására, azok menedzselésére használható információ […]
 • IObit Unlocker 1.1.22017-06-23 IObit Unlocker 1.1.2 (0)
  Az IObit Unlocker segítségével a Windows által védett fájlokat tudjuk törölni. Igen egyszerű a használata, adott esetben […]
 • DesktopOK 4.722017-07-07 DesktopOK 4.72 (0)
  A DesktopOK egy ikon rendező program amivel könnyedén tudod rendszerezni az asztalon elhelyezett elemeket. Azok […]