X-SMPlayer 14.9.0 [rev5]

Az X-SMPlayer a népszerű videólejátszó alkalmazás alternatív változata, amit nem kell telepíteni. Amellett hogy Free alkalmazás, számos extra funkcióval fel van szerelve, természetesen Magyar nyelven is tud. Ideális YouTube tartalmak Streamingeléséhez, online rádiócsatornák eléréséhez. Kezeli a feliratokat, létre lehet vele hozni lejátszólistákat.

Ez az ingyenesen használható filmek megnyitására alkalmas szoftver minden említésre méltó funkciót biztosít azért, hogy a merevlemezen, vagy bármely külső forrásból származó multimédiás tartalmat meg lehessen nyitni. Az X-SMPlayer hordozható programként használható.

A letöltés után csak ki kell csomagolni egy szabad helyre, ahonnan azonnal használható állapotba kerül. Funkcionálisan biztosítja azokat a funkciókat, mint a hagyományos változat. Természetesen ez a verzió is tud Magyar nyelven.

Az X-SMPlayer amellett, hogy a merevlemezen tárolt multimédiás fájlok megnyitását lehetővé teszi, alkalmas hogy webes jellegű videókat, audió fájlokat, vagy akár Online rádiócsatornákat is meg lehessen nyitni. Ideális YouTube Streamingeléshez. Az utóbbihoz egy külön menüpontot biztosít, ahol a böngésző használata nélkül lehet keresni tartalmakat, illetve az azok lejátszása is megvalósítható.

Professzionális szinten van arra mód, hogy a kipróbálója teljes mértékben az igényeihez tudja igazítani. Az X-SMPlayer tartalmaz képlopót, biztosít felirat támogatást, egyszerre több videó esetén azokat lejátszólista formájába lehet rendezni.

Különlegességei közzé sorolható, hogy a megnyitott videót lehet tükrözni, forgatni szabad elképzelés szerint.

Rengeteg közismert, és kevésbé elterjedt kodeket meg tud nyitni, legyen az AVI, MPEG, MOV, DivX, 3GP, OGM, OGX, ASF, WMV.

Mint korábban említésre került, az X-SMPlayer lehetővé teszi, hogy lejátszási listákat állítsunk össze, ezek akár vegyes tartalmak is lehetnek, azok véletlenszerű sorrendben is kezelhetőek. Feliratoknál, az X-SMPlayer abban is támogat, hogy a sajátjaidat meg tudd osztani, vagy esetleg keresni tudj.

Alternatívájaként választhatod a VLC Media Player, vagy a KMPlayer szoftverét amik szintén számos különleges funkcióval tudnak ellátni.

X-SMPlayer egy telepítés nélkül használható rengeteg hasznos szolgáltatással felszerelt videó, illetve audió fájlok megnyitására alkalmas szoftver. YouTube Stream támogatás, Magyar nyelv jellemzi.

X-SMPlayer

X-SMPlayer összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
X-SMPlayer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • OooPlayer 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer egy könnyed, modern zenelejátszó program, ami rengeteg formátumot támogat. Többek között meg tudja nyitni az MP3, AAC, […]
 • OooPlayer Portable 2.2.0.34222017-08-16 OooPlayer Portable 2.2.0.3422 (0)
  Az OooPlayer Portable egy installálás nélkül kipróbálható korszerű zenelejátszó szoftver. Több népszerűbb formátumot is támogat, […]
 • ExMplayer 5.0.02015-08-02 ExMplayer 5.0.0 (0)
  Az ExMplayer egy igen sokoldalú videó, illetve audió lejátszó program, ami az alap szolgáltatáson felül egyéb funkciókat is […]
 • LiveTube Player 1.0.342014-04-27 LiveTube Player 1.0.34 (0)
  YouTube, illetve Last.fm támogatással bíró kereső és lejátszó Free alkalmazás amivel a böngésző megnyitása nélkül tekinthetsz meg […]
 • Spotify 1.1.642021-07-22 Spotify 1.1.64 (0)
  A Spotify egy igen népszerű multimédiás kliens program amivel lehetőséged van zenéket keresni, megosztani, Online rádiócsatornákat […]