Windows Repair Toolbox Portable 2.0.0.9

A Windows Repair Toolbox Portable egy telepítést nem igénylő különleges program, amivel számos ma népszerűnek tekinthető karbantartó szoftvert tudsz beszerezni. Támogatja, hogy Malware keresőt, rendszer informálót, illetve diagnosztikai eszközt szerezz be néhány egyszerű lépésben. Free alkalmazás.

Mivel a Windows karbantartására rengeteg ingyenes és prémium megoldás létezik, igen hasznos lehet egy különleges kliens alkalmazás, amivel beszerezheted a legnépszerűbb karbantartókat, rendszerinformálókat, majd azokat egyetlen alkalmazással tudod elérni. A Windows Repair Toolbox Portable az egyszerű használhatóságra koncentrál.

A Windows Repair Toolbox Portable letöltése után, egy tömörített fájlt kapsz, amit szinte bármilyen Archiváló programmal ki lehet csomagolni. Ezt követően egy egyszerű, feladat szerint csoportosított kezelőfelületen kezdeményezheted a számodra ideális szükségesnek tartott alkalmazás beszerzését.

A Windows Repair Toolbox Portable támogat, hogy Malware keresőket tudj beszerezni, általános információt szerezhess a számítógépedről, hardveres megközelítésből, illetve az operációs rendszer típusáról.

A szoftverrel letöltheted a legnépszerűbb karbantartó szoftvereket, diagnosztikai eszközöket, amivel az esetleges gép használat során felmerülő problémák szüntethetőek meg. Ha a kezelőfelületén található alkalmazás ikonok felé viszed az egérmutatót, arról alapvetőbb információt is szerezhetsz. Sajnos ezt csak Angol nyelven.

Az egyéb lehetőségeit tekintve vele letölthetsz törölt adat helyreállítókat, biztonsági mentés toolst, Recuva, Back4Sure, programeltávolítókat, rendszer teljesítmény tesztelő eszközöket, Malware keresőket. A program automatikusan lementi azokat, majd a későbbi egyszerű használat érdekében az azok gyorsabb elérésére is koncentrál, vele is elindítható a lementett program.

A Windows Repair Toolbox Portable szinte semmilyen konfigurációt nem igényel, az indítását követően szinte azonnal használható. Talán az egyetlen negatívuma, hogy Magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik.

Ha napi használatra szánnád, a Windows Repair Toolbox Portable installálható változatban is beszerezhető a kínálatunkból.

A Windows Repair Toolbox Portable egy telepítés nélkül használható speciális, különleges segédalkalmazás, amivel számos ma népszerű alkalmazást szerezhetsz be, illetve ezt követően a kezelőfelületéről indítható el a szoftver. Karbantartó szoftverek beszerzéséhez, törölt adat helyreállítókhoz, rendszer diagnosztikai eszközökhöz. Opcionálisan néhány alapvető adatot is tud biztosítani a számítógépedről.

Windows Repair Toolbox Portable

Windows Repair Toolbox Portable összefoglaló:

 • Karbantartó, multifunkciós keretcsomag
 • nem igényel telepítést
 • egyszerű áttekinthető, kategorizált kezelőfelület
 • rendszer diagnosztikai eszközök beszerzéséhez
 • Általános információk beszerzéséhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://windows-repair-toolbox.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Windows Repair Toolbox Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Windows Repair Toolbox 2.0.0.92018-01-23 Windows Repair Toolbox 2.0.0.9 (0)
  A Windows Repair Toolbox egy Karbantartó keretprogram, az alkalmazással számos népszerű, ma fontosnak tekinthető program beszerzésére […]
 • HWiNFO32 7.24.47702022-05-12 HWiNFO32 7.24.4770 (0)
  A HWiNFO32 egy igen fejlett lehetőségeket biztosító rendszer informáló, amivel általános képet kaphatsz a számítógépedről. Igény […]
 • CPU-Z 2.012022-04-13 CPU-Z 2.01 (0)
  A CPU-Z nevű diagnosztikai szoftver segítségével általános képet kaphatunk a számítógépünk hardveres felépítésével kapcsolatban. RAM, […]
 • HDDExpert 1.20.0.542022-01-14 HDDExpert 1.20.0.54 (0)
  A HDDExpert nevű alkalmazás segítségével a számítógépünk merevlemezéről kaphatunk általános információt. Neki köszönhetően […]
 • HDDExpert Portable 1.20.0.542022-01-14 HDDExpert Portable 1.20.0.54 (0)
  A HDDExpert Portable segítségével a merevlemez legfontosabb jellemzőiről tudhatunk meg minden fontosabb információt, használatával […]