Windows Repair Toolbox 2.0.0.9

A Windows Repair Toolbox egy Karbantartó keretprogram, az alkalmazással számos népszerű, ma fontosnak tekinthető program beszerzésére adódik lehetőség. Karbantartásra, rendszer optimalizálásra, diagnosztizálásra, Malware keresésre, általános információk megjelenítésére ideális kiegészítők beszerzéséhez. Free alkalmazás.

A címben említett alkalmazással, ( Windows Repair Toolbox ) egyetlen felületen van arra lehetőséged, hogy beszerezz minden olyan programot, amivel a Windows teljesítménye javítható, optimalizálható, illetve bővebb információ szerezhess a gépeddel kapcsolatban.

A Windows Repair Toolbox letöltése, illetve a telepítése után egy kategorizált, egyedi megjelenésű kezelőfelület fogad, ahol adott feladattól függően választhatod ki a legfontosabb funkciókat. A Windows Repair Toolbox hordozható változatban is letölthető.

A szoftver fontosabb lehetőségeit tekintve a Windows Repair Toolbox tartalmaz víruskeresésekhez, karbantartó szoftverek beszerzéséhez, rendszerinformációs eszközök beszerzéséhez, törölt adat helyreállítók, illetve Uninstaller, Startup Manager funkciókat biztosító alkalmazások letöltéséhez közvetlen hozzáférési módokat. A szükséges alkalmazás kiválasztása után a szoftver automatikusan letölti azt, majd ezt követően a Windows Repair Toolbox kezelőfelületéről közvetlenül el is indítható a kiválasztott program.

A Windows Repair Toolbox néhány alapvetőbb Windows, illetve hardverspecifikus információt is tud biztosítani a számítógépről, többek között az operációs rendszer típusa, a rendelkezésre álló RAM mennyiségéről, a merevlemez tárkapacitásáról, illetve a processzorról.

Néhány fontosabb alkalmazást kiemelve vele beszerezhető a HWiNFO32 az Autoruns, az AdwCleaner, a TreeSize Free, illetve a Recuva, az utóbbi igen népszerű törölt adat helyreállító segédlet.

Amire érdemes felhívni a figyelmet, hogy az alkalmazás önállóan nem tartalmaz semmilyen különálló programot, kizárólag az azok beszerzésében tud segítséget nyújtani. Ezeket a funkciókat egyszerűen és hatékonyan tudja ellátni.

A Windows Repair Toolbox egy multifunkciós programcsomag, amivel egyszerűen néhány lépésben tudod beszerezni azokat az alkalmazásokat, amikkel gyorsabbá, megbízhatóbbá, stabilabbá teheted a számítógépedet. Beszerezhető belőle telepítést nem igénylő változat, természetesen azonos lehetőségekkel ellátva.

Windows Repair Toolbox

Windows Repair Toolbox összefoglaló:

 • Karbantartó, multifunkciós keretcsomag
 • vele számos népszerű alkalmazást be lehet szerezni
 • hordozható változata is létezik
 • kategorizált kezelőfelület
 • rendszer információk megjelenítéséhez
 • Malware keresők beszerzéséhez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://windows-repair-toolbox.com/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Windows Repair Toolbox
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Windows Repair Toolbox Portable 2.0.0.92018-01-23 Windows Repair Toolbox Portable 2.0.0.9 (0)
  A Windows Repair Toolbox Portable egy telepítést nem igénylő különleges program, amivel számos ma népszerűnek tekinthető karbantartó […]
 • Registry Repair 5.0.1.1142021-03-29 Registry Repair 5.0.1.114 (0)
  A Registry Repair segítségével kijavíthatóak a regisztrációs adatbázis hibái, gyorsabbá és megbízhatóbbá tehető a számítógép. […]
 • All-In-One Toolbox (Cleaner) 5.2.72015-11-10 All-In-One Toolbox (Cleaner) 5.2.7 (0)
  Az All-In-One Toolbox (Cleaner) egy mobilon futtatható teljes körű karbantartó amivel egy kattintással tudsz takarítani a […]
 • CD Recovery Toolbox Free 2.2.0.02015-05-18 CD Recovery Toolbox Free 2.2.0.0 (0)
  A CD Recovery Toolbox Free segítségével le tudod menteni a sérült CD/DVD adathordozódon található tartalmakat. Az alábbi Free […]
 • ProgDVB 7.44.92022-05-16 ProgDVB 7.44.9 (0)
   A ProgDVB Internetes TV és rádióadások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat […]