Vov Watermark Image 1.4

A Vov Watermark Image egy GIF, PNG, JPG, JPEG, BMP, ICO képformátumokhoz tervezett képkezelő, képszerkesztő program, amivel vízjelezni, vagyis logót tudsz elhelyezni a fotóidon. Nagyon egyszerű a használata. Free alkalmazás.

Rengeteg jobbnál jobb képszerkesztő szoftvert lehet találni némi kutakodás után, felhasználói igényektől függően léteznek olyan képmódosításra alkalmas programok, amik között teljes eszköztár áll rendelkezésre, minden létező fotómanipulációs feladathoz. Ha esetleg egy olyan Windows Appot keresel, amivel képeket lehet logóval ellátni, itt a Vov Watermark Image. Felhasználóbarát megtervezéssel.

A Vov Watermark Image letöltése után, egy meglepően egyszerűre sikeredett lépéssorozaton kell végigmenni, ezután a korábban említett előnyök fedezhetőek fel, vagyis a szoftver felhasználói felületén érzékelhető a könnyed használhatóság.

A Vov Watermark Image használata csak annyiból áll, hogy a programot el kell indítani, majd be kell tallózni azt a fotót amin logókat szeretnél elhelyezni. A képszerkesztő GIF, PNG, JPG, JPEG, BMP, ICO formátumokat tud az említett folyamat szerint módosítani.

Vov Watermark Image: Fotók logózásához

A korábban létrehozott logó fájl is ilyen egyszerűen választható ki. A szoftver beállításaira kitérve, semmilyen speciális konfiguráció nem fedezhető fel, csak a logó jellegű tartalom tulajdonságai módosítható méret, illetve elhelyezkedés szempontjából.

Menteni a számodra megfelelő képparaméterek szerint tudod. Képek logózására az egyik legegyszerűbb szoftver, a minimalista konfigurációs lehetőségei kifejezetten a kezdőknek jöhet jól.

Ha a címben említett alkalmazástól többet várnál el, egyénibb testre szabási, szerkesztési eszközöket vennél igénybe, használhatod helyette a TSR Watermark Image Software megoldását a program Text formátumban is elvégezhető. Az Image Watermark Studio képkezelője 3D effektezővel is rendelkezik, néhány plusz képszerkesztési funkcióval kibővítve.

A Vov Watermark Image egy ingyenes képszerkesztő szoftver, amivel a fotóidon tudsz korábban készített logókat elhelyezni. A szükséges formátum támogatottság biztosítása mellett. Felhasználóbarát megtervezéssel.

Vov Watermark Image Összefoglaló:

 • Képkezelő program

  Vov Watermark Image

 • egyszerű használat
 • definiálható a logó fájl elhelyezkedése
 • kiváló formátum támogatottság
 • csak a legalapvetőbb beállításokhoz biztosít hozzáférést
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://vovsoft.com/software/vov-watermark-image/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Vov Watermark Image
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Image Watermark Studio 1.502018-02-13 Image Watermark Studio 1.50 (0)
  Az Image Watermark Studio egy igazán széleskörűen használható fotóeditor alkalmazás, amivel az adott állományokat akár csoportosan, […]
 • FreeVimager 9.9.192021-10-04 FreeVimager 9.9.19 (0)
   A FreeVimager nem csak egy szokványos képszerkesztő alkalmazás, tudásban meglepően sok mindennel meg tud minket lepni, a kötegelt […]
 • Paint.NET 4.32021-09-23 Paint.NET 4.3 (0)
  A Paint.NET rengeteg rajzeszközt és különleges szolgáltatást biztosító képszerkesztő Free alkalmazás. Képes restaurálni, effektezni […]
 • Image Tuner 8.62021-09-22 Image Tuner 8.6 (0)
  Az Image Tuner egy remek ingyenesen használható Magyar nyelvi támogatást is kapott fotó editor alkalmazás ami konvertálási […]
 • ImageMagick 7.1.0-72021-09-13 ImageMagick 7.1.0-7 (0)
  Az ImageMagick egy alapvető felhasználói felületet biztosító képszerkesztő program, ami néhány alapvető funkciót biztosít a fotók […]