Letöltésvezérlő

VDownloader 5.0.4340

A VDownloader egy dizájnos felhasználói felülettel futtatható YouTube böngésző amivel tartalmakat lehet a számítógépre elmenteni. A szoftverrel 4K, 8K, FULL HD Stream Videókat, illetve teljes YouTube lejátszólistákat, csatornákat, lehet letölteni, keresni, amivel szerkeszthetőek a videók, Konvertálhatóak, vághatjuk, illetve le tudjuk azokat játszani. Vimeo, Facebook, Twitter, twitch, Tumblr videómegosztó portálokról, WMV, AVI, MP3, MP4, MOV, MPEG, OGG, WMA fájlkiterjesztésbe lehet a videókat eltárolni.

Egy sávszélesség korlátozás konfiguráló eszközzel elérhető hatékony YouTube böngésző, multimédiás megoldás amivel Videókat lehet a ma legismertebb videómegosztó portálokról letölteni. A videó kereső funkcióval használható program a VDownloader fájlok rendszerezett megtekintéséhez is biztosít eszközt amivel akár név, leírás, cím, illetve prioritás alapján lehet a fájlokat megjeleníteni. A VDownloader letöltése, a telepítése után egy videók megnyitásához is futtatható YouTube böngésző kezelőfelületen listázhatjuk ki a videókat.

A multimédiás tartalmak kezeléséhez futtatható alkalmazás akár 4K, 8K, FULL HD tartalmak letöltéséhez is hatékony amivel akár teljes YouTube csatornákat, illetve lejátszólistákat is le tudunk tölteni.

A szoftverrel a videók, illetve Audió tartalmak felbontása, bitráta értékeit profil alapján tudjuk konfigurálni. A VDownloader videó kereső programmal Vimeo, Facebook, Twitter, twitch, Tumblr webhelyekről tudunk Videókat, illetve zenei fájlokat letölteni.

Videók letöltéséhez, konvertálásához használható a VDownloader

Egy sávszélesség korlátozás kiegészítővel lehet a fájlok letöltési sebesség paramétereit szerkeszteni amivel akár a fájlokhoz integrált felirat tartalmakat a legoptimálisabb minőségben tudjuk eltárolni.

A YouTube böngésző, Videó kezelő program WMV, AVI, MP3, MP4, MOV, MPEG, OGG, WMA Kodekek készítéséhez ideális, a videók bitráta paramétereit is szerkeszteni tudjuk. YouTube, multimédiás tartalmak kereséséhez lejátszásához, illetve a letöltésükhöz használható az AnyUTube, YouTube videók eléréséhez, keresésükhöz a YouTube Browser App futtatható amivel a videókat a konfigurált tulajdonságokkal tudjuk lejátszani.

A VDownloader egy Audió tartalmak kinyeréséhez, videók kereséséhez, lejátszásukhoz is futtatható YouTube böngésző amivel a legnépszerűbb videómegosztókról lehet Videókat, Audiókat letölteni. Időzíthető feladatokhoz is remek amivel akár videókat lehet konvertálni 4K, 8K, FULL HD Kodek fájlkiterjesztésbe.

VDownloader

VDownloader Összefoglaló:

 • Letöltésvezérlő
 • videók kereséséhez
 • YouTube böngésző
 • YouTube videó lejátszó funkció
 • Videó letöltő szoftver
 • Videók, Audió tartalmak konvertálása
 • filmfeliratok esetén is futtatható
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( FREEMIUM )
 • Hivatalos oldal: https://vdownloader.com/en
VDownloader letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
VDownloader
Platform
Windows
Teljes ár
USD 19,99
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • iTubeGo YouTube Downloader 7.5.02024-04-03 iTubeGo YouTube Downloader 7.5.0 (0)
  Az iTubeGo YouTube Downloader Videók, illetve Audiók minőségromlásmentes eltárolásához hatékony Videó letöltésvezérlő program ami […]
 • All Video Downloader Pro 9.5.12024-06-02 All Video Downloader Pro 9.5.1 (0)
  Az All Video Downloader Pro Videók akár lejátszási listaként történő letöltéséhez kiváló szoftver amivel rengeteg ma ismert […]
 • ByClick Downloader 2.4.42024-04-25 ByClick Downloader 2.4.4 (0)
  A ByClick Downloader egy modern, nagyon egyszerűen használható videó letöltő program. A szoftver többek között a YouTube, Facebook, […]
 • YT Video Downloader Portable 11.15.22023-08-01 YT Video Downloader Portable 11.15.2 (0)
  Az YT Video Downloader Portable egy többfunkciós multimédiás tartalmak letöltéséhez tökéletes megoldás amivel a tartalmakat le tudjuk […]
 • save2pc Light 4.3.6.4752022-08-15 save2pc Light 4.3.6.475 (0)
  A save2pc Light egy remek, ingyenes videó letöltő szoftver több beépített komfort funkcióval. A Free alkalmazás képes a videók […]

Szólj hozzá