Sysinternals Suite: Számos hasznos kiegészítőt tartalmazó szoftvercsomag

Remek szoftver csomag amit megfelelő ismeretekkel rendelkező felhasználók tudnak teljes mértékben kipróbálni. Rendszer informáló, illetve konfiguráló kiegészítő is rendelkezésre áll a kínálatában. A Sysinternals Suite telepítés nélkül áll rendelkezésre.

A programot abban az esetben érdemes kipróbálni ha megfelelő ismeretekkel rendelkezünk, néhány olyan rendszer információt szeretnénk megtudni amit csak külön szoftverrel lehet. A Sysinternals Suite szoftver gyűjtemény rengeteg, adott feladatkörre létrehozott kiegészítőt biztosít használatra ami teljesen ingyen tettek közzé, illetve a telepítésével sem kell foglalkozni mivel hordozható kiadás.

Karbantartóval, hálózat rendszer informálóval, általános hardver rendszer analizálóval, megtalálható az összes azon jellegű program a kínálatában amik szükségesek, illetve már kipróbáltunk. Ha csak egy adott funkcióra, kiegészítőre van szükség, külön a hivatalos oldalról a gépre eltárolható, így nem kell a teljes alkalmazás csomagot beszereznünk.

A tömörített tartalom gépre való eltárolása után azt csak ki kell bontani, majd ki lehet választani azt a kiegészítőt amire szükség van, egyes diagnosztikai szoftverek megfelelő működéséhez rendszergazdai jogosultsággal való rendelkezés esetén használható, futtatható teljes funkcionalitással.

A szoftver kollekció, a Sysinternals Suite aktuális verzióját innen lehet beszerezni, érdemes a legfrissebb kiadásokat választani mivel tartalmazhatnak friss funkciókat a széles körűbb használat érdekében.

Sysinternals Suite – szoftver csomag haladóknak


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Sysinternals Suite: Számos hasznos kiegészítőt tartalmazó szoftvercsomag
Szerző
Leírás
Haladók számára mindenképp érdemes kipróbálni a Sysinternals Suite szoftver kollekcióját

Kapcsolódó szoftverek