ProgDVB: Saját csatornák hozzáadása

Az ingyenesen is futtatható szoftverrel kényelmesen tudsz Online TV, illetve rádióadókat elérni. A ProgDVB azt is támogatja, hogy saját csatornákat hozzáadj, ez akkor lehet hasznos ha kedvenc adód nem található a kínálatában.

Nem kell komolyabb hardveres követelmény azért, hogy a számítógépeden webes tartalom formájában tudj rádió, továbbá televízió csatornákat megtekinteni. A népszerűbb szolgáltatók lehetővé teszik, hogy az érdekesebb tartalmaikat élőben is meg lehessen tekinteni böngészőn keresztül. A lehetőségeket tekintve ez sokszor kevés, hisz így csak alapvető opciók állnak rendelkezésre. Nem úgy, ha a ProgDVB nevű szoftvert használod.

Maga az alkalmazás több csomagban is elérhető, értelemszerűen a fizetős változat több lehetőséget kínál. Ha beéred egyszerűbb dolgokkal is akkor a ProgDVB ingyenes változata is bőven megteszi.

Hatalmas adatbázissal rendelkezik, a tartalmat több besorolás szerint kategorizálva biztosítja. Mégis felmerülhet olyan tény, hogy egy adott csatornát, nem találsz az általa kínált listán még akkor sem ha a beépített keresőjével próbálod meg azt felkutatni, ekkor csak annyit kell tenned, hogy magad adod meg azt manuálisan.

Ha megvan az adott URL, amit vele szeretnél megnyitni, akkor a következőket kell, hogy tedd:

Nyisd meg azt a csatornalista mappát, ahová be szeretnéd illeszteni, majd kattints rá jobb egérgombbal. Ezen belül válaszd az ÚJ – csatorna opció. A korábban elmentett hivatkozás beillesztésén felül még néhány alapvető beállítást is végrehajthatsz, kézzel adható meg a bitráta, vagy ha olyan tartalomról van szó külön műfaji besorolás rendelhető hozzá, vagy felnőtt jellegű titulussal is rangsorolható.

A ProgDVB talán a legegyszerűbb módját biztosítja, hogy a saját ilyen jellegű tartalmaidat a lehető legrugalmasabban importálni tudd a szolgáltatásaiba. Az ingyenesség mellett a rugalmas konfigurálhatóság és a Magyar nyelvi támogatás ami mindenképp mellette szól.

progdvb sajat csatornak hozzaadasa-110016

Így adj hozzá manuálisan csatornákat a ProgDVB nevű programhoz


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ProgDVB: Saját csatornák hozzáadása
Szerző
Leírás
Az ingyenesen is futtatható szoftverrel kényelmesen tudsz Online TV, illetve rádióadókat elérni. A ProgDVB azt is támogatja, hogy saját csatornákat hozzáadj, ez akkor lehet hasznos ha kedvenc adód nem található a kínálatában.

Kapcsolódó szoftverek

 • Format Factory: Nagy tudással rendelkező ingyenes konvertáló2013-10-03 Format Factory: Nagy tudással rendelkező ingyenes konvertáló (0)
  Ezzel az ingyenes konvertálóval szinte bármilyen formátumból, bármilyen kimenettel rendelkező videót, illetve audió állományt elő […]
 • Icecream Password Manager 1.162017-09-07 Icecream Password Manager 1.16 (0)
  Az Icecream Password Manager egy igen hasznos, könnyen használható jelszó menedzser program. Ezzel a Free alkalmazással ( Ingyenes ) […]
 • Video Manager 1.2.56.722020-11-30 Video Manager 1.2.56.72 (0)
  A Video Manager egy videókhoz használható kategorizálásra ideális szoftver ami igen hasznos lehet ha nagyobb filmes kollekciót […]
 • Free YouTube Downloader 2015.8.52015-10-11 Free YouTube Downloader 2015.8.5 (1)
  A Free YouTube Downloader egy beépített konvertáló funkcióval rendelkező videó letöltő program. Rengeteg különleges szolgáltatást […]
 • SCleaner Lite 0,7 Béta2021-03-01 SCleaner Lite 0,7 Béta (0)
  Az SCleaner Lite egy telepítés nélkül használható Windows optimalizáló, karbantartó szoftver amivel jobb PC teljesítményét lehet […]