Blog

A WinExt System Cleaner karbantartó szoftverrel a Windows rendszer erőforrás korlátai győzhetőek le

A Windows rendszer néhány hét használat után rengeteg olyan munkafolyamat előzményt eltárol amik csak az operációs rendszer erőforrásait rontják. Mélyreható merevlemez tisztítási műveleteket tudunk futtatni, a WinExt System Cleaner egy sokrétű karbantartó szoftver amivel meg tudjuk a számítógép erőforrását őrizni, a munkamenetekből eltárolt hasztalan fájlokat törölhetjük.

A szoftverrel egy remek technikával tisztíthatjuk meg a meghajtóinkon elérhető már felesleges munkamenet előzményeket amivel azok a tartalmak törölhetőek amik a Windows rendszer lassabb elindulását okozzák. A tartalmakat akár az eredeti tárolóhelyükön meg is tudjuk nyitni. Azok számára ideális akik a munkamenet előzményeket egy speciális műveletben meg is szeretnék nyitni, a WinExt System Cleaner-rel megkeresett feladat előzményeket el tudjuk irodai szoftverekkel megtekinthető formátumokban tárolni.

A Windows rendszer erőforrására helyezi a hangsúlyt

Akik azok a Windows futtatók közzé tartoznak akik maguk szeretik kijelölni azokat a feladat előzményeket, illetve gyorsítótár tartalmakat amiket fel szeretnének kutatni, adott tárolóhelyek kijelölését is támogatja. A szoftverrel az elmúlt időszakban eltárolt előzmények egy kiváló, perspektivikus indítófelületen választhatóak ki, az eltávolításuk után valóban gyorsabbá tehető a Windows rendszer. A karbantartó szoftverrel az operációs rendszer stabilitásának a kockázata nélkül törölhetjük a gyorsítótárakat, a régi log jelentéseket, a Temp mappák tartalmát, a fájlok miniatűrjeit, az ikonok gyorsítótárát, a letöltött hasztalan fájlokat, Memory Dump fájlokat, az operációs rendszer régebbi változatát. A már régi feladat előzmény példányok törlésével visszaállítható a Windows eredeti erőforrás értéke.

Az elképesztően egyszerűen használható karbantartó szoftver a WinExt System Cleaner innen szerezhető be, ami csak a legfontosabb funkciókat tartalmazza, a feladat előzmények kijelöléséhez, a megtalált tartalmak irodai tartalomként eltárolásához, illetve a háttértolókon felkutatott gyorsítótárak törléséhez futtatható funkciókhoz nyújt betekintést.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A WinExt System Cleaner karbantartó szoftverrel a Windows rendszer erőforrás korlátai győzhetőek le
Szerző
Leírás
A Windows rendszer hatékonyabb erőforrás értékeinek a reprodukálásához remek a WinExt System Cleaner.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá