Blog

A Windows optimalizálása az R-Wipe&Clean Karbantartó szoftverrel

A szoftver speciális funkciókat használ a Windows rendszeren elérhető feladat előzmények, illetve gyorsítótárak kereséséhez. Az R-Wipe&Clean karbantartó szoftver időzítve is törölni tudja a szoftverek tevékenységeinek előzményeit. Programok gyorsítótárainak felkutatásához, illetve törlési feladataihoz pompás, a számítógépet az eredeti erőforrás értékekkel futtathatjuk. Akik kevesebb merevlemez tárkapacitással rendelkeznek azok akár lemezterületet is fel tudnak szabadítani, optimalizálni tudják a Windows rendszert.

A szoftverrel maximalizálni tudjuk a Windows rendszer erőforrását a feladat előzmények, illetve a gyorsítótárak törlésével. A karbantartási munkafolyamatokat akár időzíthetjük, amivel egy feladatlista is létrehozható, egyszerre több szoftver feladat előzménye, illetve gyorsítótára törölhető. A karbantartó szoftverrel törölt előzmények törlésével sokkal privátabban futtatható a Windows. Az R-Wipe&Clean karbantartó szoftverrel felkutatott gyorsítótárak előnézetét is megtekinthetjük.

Extra teljesítményt hozhatunk ki a Windows rendszerből

Az átlátható indítófelületen a leggyakrabb a gyorsítótár mappák, böngésző előzmények, Registry tartalmak, feladat előzmények jelölhetőek ki, a szoftver a nem kellő fájlokra fókuszál, helyet is fel tudunk szabadítani. A gyorsítótárak, illetve munkafolyamat előzmények helyreállíthatatlan módszerrel törölhetőek. A program a törölt fájlok méretőről is tájékoztatni tud minket. A számítógépet akár sokkal jobb teljesítménnyel tudjuk futtatni, egy Registry kereső, tisztító funkcióval is rendelkezik. A szoftverrel a karbantartási feladatokat importálhatjuk, időzíthetjük.

Rutinszerű karbantartási feladatokat futtathatunk, amivel a szoftverek tevékenysége, böngészők gyorsítótárai, a beállításjegyzékek fölösleges értékeinek törlésével tudjuk a Windows rendszert optimalizálni. A fájlmegsemmisítő funkcióval futtatható R-Wipe&Clean innen szerezhető be.

R-Wipe&Clean – Karbantartó szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
A Windows optimalizálása az R-Wipe&Clean Karbantartó szoftverrel
Szerző
Leírás
A gyorsítótárak, illetve hasztalan Registry értékek törlésével optimalizálható a Windows az R-Wipe&Clean Karbantartó szoftverrel

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá