Alternate Memo: Ingyenes vágólap kezelő Windowsra

A programmal egy ingyenes vágólap kezelő alkalmazást próbálhatsz ki amivel igen egyszerűvé válik a vágólapon tárolt képek, szöveges jellegű tartalmak másolási feladatai. Az Alternate Memo megoldásával el lehet tárolni a rendszeresen igénybe vett munkafolyamat előzményeket. Honosított formában áll rendelkezésre.

Igen hasznos Windows rendszer eszközöddé válhat az Alternate Memo nevű alkalmazás ha rendszeresen szoktál olyan munkafolyamatokat elvégezni amik az operációs rendszer ezen jellegű funkcióját veszi igénybe. A vágólap kezelő program egyik érdekessége, hogy egyszerre több előzményt is kezel egy adott időben, azt el lehet menteni, majd ha szükséges a lehető legkönnyebben újra fel lehet használni.

Az ingyenes Alternate Memo egyetlen kattintással támogatja, hogy az ilyen jellegű tartalmakat egy projektbe lehessen gyűjteni, ez szinte bármi lehet, kép, vagy szöveges tartalom, gyakorlatilag ugyan olyan rugalmas lehetőségek állnak rendelkezésre mintha az operációs rendszer alapját vennénk igénybe ehhez. A program által támogatott eltárolt fájl akár ki is nyomtatható, ezzel tovább bővíthető a felhasználhatóság. Ha ki szeretnéd próbálni, a program innen szerezhető be. Ingyenes, Magyar nyelvi támogatással.

Alternate Memo – vágólap kezelő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Alternate Memo: Ingyenes vágólap kezelő Windowsra
Szerző
Leírás
Alternate Memo - Ingyenes vágólap kezelő ami rengeteg esetben hasznos tud lenni.

Kapcsolódó szoftverek