Stellarium 0.20.2

A Stellarium egy szabadon kipróbálható 3D megjelenést biztosító szoftver amivel egyedi megközelítéssel fedezheted fel a földet, illetve a csillagokat. A Magyar nyelvű Free alkalmazás közel 60000 csillagot tartalmaz. További opciók: 3D tájkép, távcsőnézet, nagyítási lehetőségek. Profi csillagászati program.

Az alábbi teljesen ingyenesen használható Magyar nyelvű alkalmazással bebarangolhatod a földet, megismerheted a naprendszert, olyan helyekre is eljuthatsz ahová eddig nem volt lehetőséged. A Stellarium nevű programmal közel 60000 csillagképet tanulmányozhatsz. Ha nem szeretnéd telepíteni a Stellarium hordozható változatban is beszerezhető, sőt Androidon is futtatható. Magyar nyelvű. Ingyenes csillagászati program.

A Stellarium letöltése után a program telepítésére van csak szükség, ezt követően egy igen látványos 3D megjelenítést biztosító kezelőfelületen konfigurálhatod, adhatsz hozzá olyan helyszíneket ahová el szeretnél látogatni.

A Stellarium több nézetmódot is biztosít, nem csak a föld nézetben használható, opcionálisan a naprendszer bolygóit is tanulmányozni lehet. Az alkalmazás beállításainál a kereső funkciójánál kell megadni a szükséges helyszínt.

Stellarium Csillagkép ábrák:

A Stellarium nevű alkalmazással megtekinthetőek a földhöz viszonyított elhelyezkedés alapján a csillagképek így a szoftver oktatási célból is hasznos. Lehetőség van adott objektumokra ránagyítani, koordináta szerinti adatok szerzésére, ezt mind egyszerűen hatékonyan teszi.

A Stellarium nevű alkalmazással opcionálisan az aktuális tartózkodási helyed szerint tekinthetsz meg számos hasznos információt, itt is mód van adott városok, helyszínek felkutatására.

A Stellarium használata nagyon egyszerű, az installálást követően néhány perc alatt kiismerhető minden funkció amit biztosít, nagyon szórakoztató amellett hogy hasznos információkat is szerezhetsz a naprendszerről amellett hogy szórakozol.

Kevés ilyen hasznos szoftver érhető el jelenleg, a Stellarium a jobb felhasználói élmény, illetve a bővebb funkcionalitás érdekében azt is támogatja, hogy pluginokat adj hozzá.

Alternatív megfelelőjeként használhatod még a Google Earth, illetve a fizetősen elérhető Google Earth Pro nevű alkalmazást, ezek az alternatívák nagyobb támogatottságot élveznek, a szóban forgó feladatot némileg más megközelítésből támogatják.

A Stellarium egy teljesen ingyenesen használható, akár oktatási célokra is ideális 3D grafikára épülő program amivel megismerheted a csillagokat, a naprendszer, illetve a bolygóit. Több módszer szerint is kereshetsz adott objektumokat, koordináta szerint, illetve név alapján. Magyar nyelvű.

Stellarium

Stellarium Összefoglaló:

 • A naprendszer, illetve a föld megismeréséhez
 • csillagászati program
 • beépített kereső funkció
 • csillagképek felfedezéséhez
 • GPS koordináták szerinti nézetmód
 • 3D grafika
 • Pluginozható
 • éjszakai nézet
 • 3D tájkép funkció
 • Magyar nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal
Stellarium Letöltés


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Stellarium
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Stellarium Portable 0.19.22019-09-29 Stellarium Portable 0.19.2 (0)
  A Stellarium Portable a népszerű naprendszer, illetve a föld részletesebb bemutatására alkalmas szoftver telepítést nem igénylő […]
 • Blender 2.90.12020-09-26 Blender 2.90.1 (0)
  A Blender egy professzionális 3D modellező és animátor szoftver ami kifejezetten a nagyobb és bonyolult animációk készítésében nyújt […]
 • Blender Portable 2.90.12020-09-26 Blender Portable 2.90.1 (1)
  A Blender Portable nevű alkalmazás segítségével professzionális animációk készítésre van lehetőség, ez akár lehet 3D. Ez a népszerű […]
 • Sweet Home 3D 6.22019-07-10 Sweet Home 3D 6.2 (1)
    A Sweet Home 3D egy Ingyen használható lakástervező program. Vele pillanatok alatt és komolyabb szaktudás nélkül készítheted el […]
 • Google Earth Pro 7.1.5.15572015-05-22 Google Earth Pro 7.1.5.1557 (0)
  A Google Earth Pro most minden eddiginél látványosabb módon teszi lehetővé, hogy betekintést nyerj a bolygód minden rejtekébe akár 3D […]