Képlopók

Soft4boost Screen Recorder 7.2.5

A Soft4boost Screen Recorder egy igen sok lehetőséget biztosító képernyőmentések készítésére alkalmas program. Az alábbi szoftver nem csak képlopások készítésére alkalmas, hanem támogatja, hogy videó felvételeket is tudjunk készíteni az aktuális asztali tevékenységről. Magyar nyelven is tud.

Szinte az összes létező módszerrel meg tudod örökíteni az asztalodon zajló eseményeket a Soft4boost Screen Recorder nevű alkalmazás segítségével, ami nem csak hagyományos screenshotok készítésére, hanem videó felvételek létrehozására is alkalmas.

A Soft4boost Screen Recorder letöltése után néhány kattintással telepíthető, aminek a végeztével azonnal végrehajtható az első képlopás. Nem csak az installálás, hanem maga a használat is Magyar nyelven történik, így a használatához komolyabb ismeretekre nincs szükség.

A Soft4boost Screen Recorder kezelőfelületén előre ki lehet választani, hogy mely területet szeretnénk megörökíteni, ez lehet szabadkézi kijelölés, adott aktív ablak, vagy akár a teljes képernyő, ez természetesen egyaránt támogatott videók, illetve képek esetén.

Videó, illetve képlopások létrehozásához választható a Soft4boost Screen Recorder

A Soft4boost Screen Recorder videók esetén menteni tud FLV, WMV, AVI formátumban, míg képernyőmentések esetén JPEG, BMP, PNG formátumban. Közvetlenül a tényleges használatba vétel előtt néhány alapvető beállítást is el lehet végezni, többek között megadható neki, hogy hová mentse el a végeredményt, rajta hagyja e azon az egérmutatót. Az utóbbi esetén speciális effektekkel lehet azt feldobni, természetesen ez csak akkor lehetséges, ha azt korábban engedélyeztük.

Természetesen a szoftver mint a hasonló képlopók, ő is támogatja, hogy előre hozzárendelt billentyűkombinációkkal irányítani lehessen, ezt külön ki lehet választani, felhasználótól függően testre szabható.

Videó felvételekhez külön hangforrást lehet választani, így remek választás akár prezentációk összeállításához is. A Soft4boost Screen Recorder ingyenesen vízjelet helyez el a végeredményen, illetve értesítő üzenetet jelenít meg arról, hogy meg is vásárolható, természetesen ez otthoni felhasználás esetén nem akkora probléma.

Helyette használhatod még az IceCream Screen Recorder vagy a VSDC Free Screen Recorder nevű programot, mindkét változat teljesen ingyenesen futtatható.

A Soft4boost Screen Recorder egy univerzális képlopó szoftver, amivel nem csak kép, hanem videó formájában is meg tudsz adott tevékenységeket örökíteni. Magyar nyelven is tud, rengeteg speciális beállítást tesz elérhetővé.

Soft4boost Screen Recorder

Soft4boost Screen Recorder összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • videó felvételek készítéséhez
 • rengeteg speciális beállítás
 • billentyűkombinációs vezérlés
 • egérkurzor effektek választásának a lehetősége
 • több népszerű mentési formátum
 • Magyar nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: https://sorentioapps.com/screen-recorder

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Soft4boost Screen Recorder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
USD 24,95
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • iTop Screen Recorder 5.0.0.24142024-06-23 iTop Screen Recorder 5.0.0.2414 (0)
  Az iTop Screen Recorder egy szabadon beszerezhető, rengeteg különleges funkcióval rendelkező képlopó, videófelvevő program. A Free […]
 • ZD Screen Recorder 11.7.72024-06-16 ZD Screen Recorder 11.7.7 (0)
  A ZD Screen Recorder egy összetett feladatokhoz remek képlopó, Videófelevő amivel kiváló minőségben tárolhatóak el a tartalmak. […]
 • GiliSoft Screen Recorder Pro 13.2.02024-05-13 GiliSoft Screen Recorder Pro 13.2.0 (0)
  A GiliSoft Screen Recorder Pro egy videó rögzítő, illetve videó szerkesztő alkalmazás amivel remek minőségben lehet multimédiás fájl […]
 • Vov Screen Recorder 4.32024-05-06 Vov Screen Recorder 4.3 (0)
  A Vov Screen Recorder egy igen hasznos szoftver amivel a számítógép képernyőjén zajló eseményeket tudod rögzíteni videó felvétel […]
 • ChrisPC Screen Recorder 2.23.09112023-09-12 ChrisPC Screen Recorder 2.23.0911 (0)
  A ChrisPC Screen Recorder egy igazán hatékonyan használható, videó felvevő, képlopó alkalmazás, ami több népszerűbb formátumban is […]

Szólj hozzá