Snipaste 2.6.4.0

A Snipaste nevű program segítségével könnyedén tudsz képlopásokat alkalmazni, a vele elkészített képeket szerkesztheted is. Nem kell telepíteni, egyszerű használati lehetőséget biztosít, Free alkalmazásként futtatható. Támogatja a PNG, JPG, BMP képformátumokat.

Egy kifejezetten az alapfeladatokra koncentráló egyszerűen használható képlopó alkalmazás a Snipaste, amit telepítés nélkül futtathatsz, biztosítván azokat a legfontosabb funkciókat, amit egy screenshot készítő programtól el lehet várni.

A Snipaste Letöltése után csak ki kell csomagolni a kapott tömörített fájlt, majd a benne található .exe fájlra kattintva az automatikusan elindul, a tálcáról érhető el. A programot roppant egyszerű használni, csak rá kell kattintani a tálcán található ikonra ezzel azonnal kezdeményezheted a képlopást.

Természetesen néhány kényelmi opciót is biztosít, saját billentyűkombinációs parancsokkal is el lehet azt végezni. Sajnos itt a gyári beállítások nem változtathatóak meg. Képlopásnál maga a felhasználó jelölheti ki azt a területet amit meg szeretne örökíteni, (adott objektum, szabadkézi kijelölés) ennek végrehajtása után a képet azonnal szerkeszteni is lehet.

Képlopó alkalmazás képszerkesztő kiegészítővel

Itt néhány képmanipulációs eszköz biztosított. Rajzolási lehetőségek, radír, objektum beszúrási módok. Ha feliratokat szeretnél azon elhelyezni, az is megoldott. Itt saját betűcsaládot, illetve színvilágot választhatsz.

Az alkalmazás sajnos Magyar nyelven nem használható, de mivel túl sok beállítást nem igényel, nem tartalmaz, ez nem jelent akkora problémát. A Snipaste JPG, PNG, BMP képformátumok esetén nyújt teljes körű támogatást.

Szintén telepítés nélkül használható képlopó alkalmazás a MyImgur Portable, vele opcionálisan a képeket meg is lehet osztani. Ha a funkcionalitást tartod szem előtt, az egyik legnépszerűbb képlopó szoftvernek tekinthető a PicPick Portable ami képszerkesztő, illetve megosztási lehetőségekkel is el van látva, Magyar nyelvi támogatás mellett.

A Snipaste egy telepítés nélkül futtatható képlopó alkalmazás, amivel fotókat is tudsz szerkeszteni. Az egyik leginkább említésre méltó tulajdonsága, hogy nagyon egyszerű használni.

Snipaste

Snipaste Összefoglaló:

 • Képlopó alkalmazás
 • nem kell telepíteni
 • billentyűkombinációs parancsok támogatása
 • képszerkesztő funkció
 • egyszerű használat
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.snipaste.com/

letoltes32bitletoltes64bit

 

 

.


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Snipaste
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • PicPick 5.1.82021-09-08 PicPick 5.1.8 (0)
   A PicPick egy professzionális képlopó alkalmazás amely segítségével megörökíthetjük a monitorunkon zajló eseményeket. Felfedezhetünk […]
 • FireAlpaca 2.6.52021-09-14 FireAlpaca 2.6.5 (2)
   A FireAlpaca egy ingyenesen használható rajzoló alkalmazás, ami rengeteg ecset típust és különleges szolgáltatást biztosít annak az […]
 • XnView MP 0.98.42021-09-08 XnView MP 0.98.4 (0)
  Az XnView MP egy közel 500 formátumot támogató képnézegető program, ami a fotók szerkesztésében is támogat. A szoftver alkalmas még […]
 • FreeVimager Portable 9.9.192021-08-26 FreeVimager Portable 9.9.19 (0)
  A FreeVimager Portable egy rendkívül sokoldalú lehetőségekkel felszerelt képszerkesztő program. Lehetőség van vele többek között […]
 • ScreenHunter Pro 7.0.12352021-08-14 ScreenHunter Pro 7.0.1235 (0)
  A ScreenHunter Pro egy professzionális képlopó alkalmazás, ami nem csak hagyományos képernyőmentések készítésére alkalmas, hanem […]