Replay Music 8.0.4.0

A Replay Music egy különleges multimédiás segédprogram, ami hangfelvevő funkciót kínál. A szoftver szerencsére nem csak erre a feladatra kínál megoldást, mivel zene rendszerező funkciót is tartalmaz. Opcionálisan ID3 Tag szerkesztőt is biztosít a kipróbálói számára. Online rádiótartalmak közvetlen felvételére is ideális választás. MP3, FLAC, OGG formátumban tud rögzíteni audió tartalmat.

Egy igen egyedinek tekinthető különleges audió segédalkalmazás a Replay Music, vele zenei tartalmakat tudsz felvenni MP3, FLAC, OGG formátumban. Nagyon egyszerű a használata Online szolgáltatásokkal…

A Replay Music letöltése után a szoftvert gyakorlatilag egyetlen kattintással lehet telepíteni, ezt követően egy impozáns, könnyen navigálható kezelőfelületen kezdeményezhetőek azok a feladatok amiket támogat, amire megtervezték.

A szoftver alapvetően hangfelvevő funkciót biztosít, itt online elérhető rádiócsatornákat lehet vele felvenni, streamingeni. Egy kifejezetten erre a feladatra létrehozott menüponton belül választható ki az a csatorna amiről hangfelvételeket szeretnél készíteni.

A Replay Music beállításainál néhány fontosabb testre szabási lehetőséghez is hozzá lehet férni, megadható, hogy a felvett audió tartalmat hová mentse el, illetve hogy milyen formátumban tegye azt. Előre definiálható, hogy milyen minőségben történjen meg. A program tartalmaz egy egyszerűbb ID3 tag szerkesztőt, amivel további hasznos információkkal lehet ellátni az audió tartalmat.

A Replay Music igen hasznos tud még lenni azok számára akik nagyobb zenei kollekcióval rendelkeznek, azokat rendszerezni lehet műfaj, zenei előadó, dátum szerint.

A szoftver jelenleg nem használható Magyar nyelven, illetve ingyenes használat esetén egy kipróbálási időszakon belül csak 25 zeneszámot tud rögzíteni. Ettől eltekintve mégis érdemes kipróbálni mivel rengeteg hasznos funkciót biztosít minden zenekedvelőnek.

Hangfelvevő funkciót biztosít még a Max Recorder Skype beszélgetések felvételére választhatod az MP3 Skype Recorder nevű programot. Hasonló jellegű szolgáltatást még az Alternate Quick Audio tartalmaz, amit konvertáláshoz is fel tudsz használni.

A Replay Music egy különleges hangfelvevő program, amivel Online elérhető Webes Stream tartalmakat tudsz felvenni. Tartalmaz még ID3 Tag szerkesztőt, zene rendszerezőt. Néhány plusz speciális eszközzel is rendelkezik, azok csak egyéb szoftverek telepítésével váltak elérhetővé. 

Replay Music

Replay Music összefoglaló:

 • Hang felvevő program
 • több mentési formátumot is ismer
 • Stream feladatokhoz
 • ID3 Tag szerkesztő
 • zenerendszerező funkció
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal: http://applian.com/replay-music/

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Replay Music
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
29,96 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Metatogger 7.1.4.22021-10-24 Metatogger 7.1.4.2 (0)
  A Metatogger egy MP3, OGG, AAC, WMA, M4A, FLAC audió fájlformátumok esetén használható ID3 tag szerkesztő. Az alábbi Free alkalmazás […]
 • Mp3tag 3.10a2021-10-09 Mp3tag 3.10a (0)
  Az Mp3tag egy Magyar nyelven használható zenei tartalmakhoz tervezett segédprogram, amivel a hozzájuk tartozó meta tagok ( ID3 ) […]
 • TagScanner Portable 6.1.102021-09-08 TagScanner Portable 6.1.10 (0)
  A TagScanner Portable egy kifejezetten zenei fájlok kezelésére szakosodott segédalkalmazás, amivel nem csak hogy a gépeden tárolt […]
 • CDex 2.242020-08-12 CDex 2.24 (0)
  A CDex egy multimédiás tartalmak rippelésére ideális eszköz ami tud közvetlenül konvertálni is. Az alábbi Free alkalmazás beépített […]
 • MP3 Skype Recorder 6.1.32020-06-28 MP3 Skype Recorder 6.1.3 (0)
  Az MP3 Skype Recorder egy könnyen kezelhető hangfelvevő szoftver, amivel a szóban forgó program által kezelt beszélgetések […]