Windows Tools

Remote Process Explorer 4.5.0.224

A Remote Process Explorer segítségével megtudhatod, hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, opcionálisan az ismeretlen Processeket le is tudod állítani, vagy azokról bővebb információkat is szerezhetsz. Az egyéb lehetőségeire kitérve néhány alapvető adatot tud biztosítani a processzor, a RAM terheltségi állapotáról.

Ha egy olyan alkalmazást keresel, amivel akár le lehet cserélni a Windows feladatkezelőjét, ami sokkal részletesebb információt tud biztosítani a háttrében futó folyamatokról, Processekről, akkor itt a Remote Process Explorer.

A Remote Process Explorer letöltése után a telepítésekor arra érdemes odafigyelni, hogy további alkalmazások letöltését, illetve telepítését kezdeményezheti, ami értelemszerűen további funkciókat jelent. Természetesen ez nem kötelező, megakadályozható a megfelelő pillanatban az installálása során.

A Remote Process Explorer első indítása után azonnal felkutat és kilistáz minden olyan folyamatot, háttér szolgáltatást, ami fut a háttérben. Azokról szinte az összes érdemeleges információt biztosítani tudja amire csak szüksége lehet egy haladó ismeretekkel rendelkező számítógép tulajdonosnak. A szoftvernek köszönhetően könnyen felderíthetőek olyan vírusfertőzések, amik veszélyt jelenthetnek az adataidra nézve. Mivel ezen a területen rengeteg folyamatról lehet szó, opcionálisan szűrőket, kizárásokat is alkalmazhatsz. A szükségtelen folyamatokat le lehet állítani, illetve módosítható a hozzájuk tartozó prioritási érték.

Egy adott elemre kattintva azokról további információt is tudsz szerezni, hol található, illetve az milyen mértékben terheli az erőforrásokat. A Remote Process Explorer egyéb adatok gyűjtésére is felhasználható, tájékoztatni tud az aktuális RAM, processzor terheltségi állapotról százalékos értékben.

Az alkalmazás ingyenes használat esetén időkorlátozással vehető igénybe.

Ingyenes megfelelőjeként használhatod a Process Explorer, vagy a System Explorer Portable megoldását, az utóbbi hordozható változat, egy cserélhető adathordozóról is futtatható.

A Remote Process Explorer egy speciális rendszerinformáló program, amivel megtudhatod, hogy milyen folyamatok futnak a háttérben. A fölöslegeseket le lehet állítani, vagy módosítható a prioritás értékük. A használatát jártasabb ismeretekkel rendelkezők számára javasoljuk.

Remote Process Explorer

Remote Process Explorer összefoglaló:

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Remote Process Explorer
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
149,95 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • GFXplorer 3.16.0.18242022-06-12 GFXplorer 3.16.0.1824 (0)
  A GFXplorer egy igen széleskörű lehetőségeket biztosító rendszer informáló szoftver, amivel adatokat jeleníthetsz meg a RAM, a videó […]
 • GFXplorer Portable 3.15.0.17422021-11-20 GFXplorer Portable 3.15.0.1742 (0)
  A GFXplorer Portable egy telepítést nem igénylő, kis méretű Rendszer informáló program. Az alábbi Free alkalmazással, megtudhatod a […]
 • Process Lasso 14.1.1.162024-06-15 Process Lasso 14.1.1.16 (0)
  A Process Lasso nevű Free alkalmazás segítségével nem csak azt tudhatjuk meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, de még […]
 • Process Explorer Portable 17.062024-05-29 Process Explorer Portable 17.06 (0)
  A Process Explorer Portable egy installálás nélkül futtatható rendszer informáló program, a processekhez egy Virustotal klienst is […]
 • TaskExplorer 1.5.52024-05-04 TaskExplorer 1.5.5 (0)
  A TaskExplorer egy korszerű, haladó ismertetekkel rendelkező felhasználók számára nagyszerű feladatkezelő. A Free alkalmazással […]

Szólj hozzá