Irodai szoftver

Polaris Office 8.1.790

A Polaris Office egy teljes körű irodai csomag, amivel Microsoft Office, illetve PDF formátummal rendelkező fájlokat tudsz megtekinteni, létrehozni, szerkeszteni. A konvertáláson kívül több eszköz között azt szinkronizálni is lehet, illetve meg is osztható.

Egy felhő alapú technológiára épülő rengeteg hasznos irodai feladat elvégezésre ideális komplett szoftver csomag a Polaris Office, ami az összes fontosabb szövegformázási eszközt támogatja.

A Polaris Office letöltése, illetve az installálása után a termék regisztrálására lesz szükség, csak ebben az esetben használható. Ez szerencsére nem igényel túl sok időt.

Az irodai csomag több igen hasznos nélkülözhetetlen feladat elvégzését támogatja. Az alkalmazással egyszerűen tudsz létrehozni Microsoft Office formátummal rendelkező dokumentumokat, ahol minden népszerűbb szövegformázási eszköz elérhető. Kiemelések, betűcsalád kiválasztása, színjellemzők megadása, vágólap támogatás, multimédiás tartalmak támogatása, képek videók beillesztése, táblázat kezelés.

Ha a dokumentum formátumával probléma volna azt konvertálhatod minden olyan ma elterjedt formátumba, ami az adott felhasználási területhez illeszkedik. PDF, TXT, ODF kimenet támogatással.

A Polaris Office PDF dokumentumoknál is rendelkezik ezekkel az előnyökkel, természetesen olyan egyszerű feladatokat is támogat mint a PDF fájlok megtekintése.

Microsoft Office, PDF fájlok megosztása a Polaris Office segítségével

A szerkesztett szöveges dokumentumot igen egyszerűen meg tudod osztani, privát, illetve teljesen szabad hozzáférés formájában. Ezzel bővítvén a szoftver felhasználhatósági körét.

A Polaris Office egyik legnagyobb előnye, hogy több népszerűbb platformra elérhető, nem csak Windows rendszerre, hanem Android, illetve IOS rendszereken is biztosítja azokat a kényelmi funkciókat, aminek köszönhetően egy teljes körű irodai csomagot használhatsz.

Helyette választható az ingyenes OpenOffice a SoftMaker, illetve a SSuite Office – Premium HD mindegyik alternatíva jobbnál jobb funkciókat kínál a kipróbálóinak. Az utóbbi szövegszerkesztő, szintén felhasználható PDF dokumentumokhoz, tartalmaz még költség menedzser összetevőt.

A Polaris Office egy igen közkedvelt prémium irodai csomag, amivel Microsoft Office fájlokat, illetve PDF tartalmakat tudsz megtekinteni, szerkeszteni, vagy akár konvertálni. Rengeteg formátum esetén nyújt optimális megoldást az ideális kimenet létrehozásának a céljából. Szinkronizálási képességgel, amivel időt takaríthatsz meg a hétköznapok során. 

Polaris Office

Polaris Office Összefoglaló:

 • Irodai alkalmazás
 • PDF fájlok szerkesztéséhez
 • Microsoft Office tartalmak kezeléséhez
 • Megosztási lehetőségek, szinkronizálás
 • több platformra is elérhető
 • Konvertálás
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( Trial )
 • Hivatalos oldal: https://www.polarisoffice.com/en/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Polaris Office
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
39,99 USD Trial
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Ashampoo Office 2018 973.11032020-11-05 Ashampoo Office 2018 973.1103 (0)
  Az Ashampoo Office egy dinamikus funkcionalitású, letisztult felhasználói felülettel rendelkező irodai szoftver több hasznos […]
 • Nitro Pro 14.18.1.412024-01-18 Nitro Pro 14.18.1.41 (0)
  A Nitro Pro nevű alkalmazás, egy sokrétűen felhasználható PDF fájlok kezelésére alkalmas szoftver. A program segítségével, könnyedén […]
 • Microsoft Office 2310.16924.201502023-11-15 Microsoft Office 2310.16924.20150 (0)
  A Microsoft Office az egyik legnépszerűbb irodai szoftvercsomag az összes ma fontosabb kiegészítőt biztosítja amivel szöveges […]
 • SSuite Office – Premium HD 2.18.22014-10-28 SSuite Office – Premium HD 2.18.2 (0)
  Az SSuite Office - Premium HD egy komplett irodai szoftvercsomag ami magában foglal minden fontosabb összetevőt, szövegszerkesztőt, […]
 • SSuite Office Portable 8.262014-08-28 SSuite Office Portable 8.26 (0)
  Az SSuite Office Portable egy Free alkalmazás formájában futtatható szövegszerkesztő irodai szoftver, ami tartalmaz táblázatkezelő, […]

Szólj hozzá