SSuite Office – Premium HD 2.18.2

Az SSuite Office – Premium HD egy komplett irodai szoftvercsomag ami magában foglal minden fontosabb összetevőt, szövegszerkesztőt, táblázatkészítőt, tud PDF-et létrehozni, sőt még képszerkesztő toolst is biztosít. Az alábbi Free alkalmazás, szabadon felhasználható Office alternatívának tekinthető.

Ha nem szeretnél vagyonokat költeni irodai alkalmazásokra, itt egy ingyenes megoldás ami funkcionálisan természetesen nem veszi fel a versenyt a nagy nevekkel de mégis érdemes kipróbálni hisz számos extrát tartalmaz. Az SSuite Office – Premium HD egy kifejezetten nagyobb felbontású megjelenítőkkel biztosított gépekre optimalizált szoftver, vele kihasználhatóak az így keletkezett sajátosságok. Az installálást követően egy áttekinthető indítópanel fogad, ahol funkciónak megfelelően választhatsz feladatot. Hordozható változatban is elérhető. A szövegszerkesztője nem csak hagyományos tartalmak létrehozására hivatott, hanem beilleszthetőek fotók is. A jól megszokott, szükséges formázási opciók elérhetőek, bekezdés, betűcsalád választás… Könnyedén hozhatsz vele létre táblázatokat, grafikonokat. Olyan különlegességek is felfedezhetőek benne mint a PDF készítő segédlet, levelező kliens, és egy remekül kezelhető költség menedzser, amivel nyomon tudod követni a napi kiadásaidat. Ha ez még mindig nem volna elég kapsz vele egy képszerkesztőt is amivel vagy meglévő fotóidat tudod editálni, vagy újakat hozhatsz létre. Van még néhány olyan funkciója ami nem kifejezetten illik ide, de mindenképp hasznosak lehetnek. Van még benne böngésző, fájl kereső, Tetris azoknak akik kikapcsolódásra vágynak. Az SSuite Office – Premium HD talán egyetlen hátránya, hogy sajnos kimaradt belőle a Magyar nyelvi támogatás.

Alternatívájaként ajánlható többek között adatbázis kezelővel is rendelkező OpenOffice ami viszont már tud Magyarul és tudásban tovább bővíthető bővítmények hozzáadásával. A SoftMaker is kipróbálható abban az esetben ha szintén az ingyenességet tartod szem előtt. Őt viszont regisztrálni kell. Az SSuite Office – Premium HD egy remek Office alternatíva ami rengeteg olyan lehetőséget is támogat amiről nem is gondolnád, hogy tartalmazza. Képek, dokumentumok, PDF-eknél futtatható.

SSuite Office – Premium HD összefoglaló:SSuite Office - Premium HD piilanatkép

 • Irodai szoftvercsomag
 • nagyobb felbontással rendelkező megjelenítőkhöz optimalizálva
 • szövegszerkesztő
 • PDF tools
 • költség menedzser
 • képszerkesztő
 • beépített böngésző
 • Tetris
 • Angol nyelv
 • teljes verziós változat

letoltes32bit

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
setupsspremiumhd214.exe
Platform
Windows / XP / 7 / 8
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • SSuite Office Portable 8.262014-08-28 SSuite Office Portable 8.26 (0)
  Az SSuite Office Portable egy Free alkalmazás formájában futtatható szövegszerkesztő irodai szoftver, ami tartalmaz […]
 • Kingsoft Office Suite Free 20132013-07-05 Kingsoft Office Suite Free 2013 (0)
  A Kingsoft Office Suite Free egy teljes körű irodai csomag ami minden olyan összetevőt biztosít ami a hétköznapjaink során […]
 • LibreOffice 5.3.32017-06-11 LibreOffice 5.3.3 (0)
  A LibreOffice szöveges dokumentumok kezelésére és egyéb irodai feladatok elvégzésére használható program. Free […]
 • OpenOffice 3.4.12013-07-02 OpenOffice 3.4.1 (0)
  Nyílt forráskódú, bárki számára szabadon felhasználható komplett irodai csomag az OpenOffice. Egyetlen alkalmazáson belül […]
 • SSuite Office – Wave Ripper 3.02016-06-27 SSuite Office – Wave Ripper 3.0 (0)
  Az SSuite Office - Wave Ripper hatékony megoldást biztosít annak az érdekében, hogy meglévő műsoros CD lemezeidről […]