Blog

Pegasun System Utilities Windows 10 Optimizer funkcióval

A karbantartásra, Windows konfigurálásra használható szoftver néhány kötelező Windows beállítási eszközkészlettel is rendelkezik, amivel speciális rendszer finomhangolás végezhető el. Vele ki, illetve bekapcsolható a Windows Update, módosítható a Host fájl, kontrollálható, hogy milyen információkat jelenítsen meg a számítógépes szokásainkról. A Pegasun System Utilities ingyenes változata több mint egy egyszerű karbantartó alkalmazás.

Olyan speciális funkciókhoz lehet vele hozzáférni amiket eddig vagy manuálisan, esetleg egy külső fejlesztő termékével volt lehetőség elérni. Ilyen a Host fájl szerkesztője, illetve a Windows Appok kilistázása az azok menedzselése. A Pegasun System Utilities telepíthető, illetve hordozható kiadásban is beszerezhető, mindkettő ugyan azokat az előnyös jellemzőket képviseli. A konfiguráló eszközöket a szoftver felhasználói felületén lehet elérni, majd azt elindítani. Vele a saját magad által összeállított lista alapján tudod módosítani a Host fájlt, ezzel akár teljesen új funkciókat is hozzá lehet adni a Windows rendszerhez. A Pegasun System Utilities karbantartáshoz szintén komoly funkció felszereltséget kínál használatra, minden területre kiterjedően lehet a merevlemezről törölni a fölösleges fájlokat. Optimalizáláskor a HDD töredezettség mentesíthető, előtte egy gyors elemzés készíthető, hogy szükség van e a futtatására. Ez a funkciója valamivel szerényebb megtervezéssel rendelkezik mint az operációs rendszer beépített eszköze. Gyorsabb, megbízhatóbb Windows rendszert kaphatunk néhány perc használat után.

Pegasun System Utilities karbantartó…


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Pegasun System Utilities Windows 10 Optimizer funkcióval
Szerző
Leírás
Pegasun System Utilities - Karbantartó, profi konfiguráló eszköz kiváló funkciókkal

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá