PC Equalizer 1.3.3.2

A PC Equalizer egy Windows rendszeren használható konfiguráló program amivel az audió jellemzők módosíthatóak. A Free alkalmazás egy extra kiegészítőként futtatható ahol akár zenei tartalmak lejátszásához futtatott, szoftverenként definiálhatjuk a grafikus felhasználói felületen a hangszín jellemzőket.

A Windows operációs rendszeren használható konfiguráló szoftver abban az esetben kellhet ha több olyan zenei tartalmak lejátszására használható programot, illetve szolgáltatást is futtatunk, ami az azok paramétereinek a módosításakor külön szükséges konfigurálni. A PC Equalizer profilba tárolja el a konfigurációt, a hatékonyabb eredmények biztosításához.

A PC Equalizer letöltése után a szoftver telepítése után a Windows újraindítására lesz szükség mivel azután támogatja az audió konfigurálási feladatot.

Azokhoz az alkalmazásokhoz is használható amik korábban nem támogatták, hogy módosítsuk a hangjellemzőket, amit eltárolhatunk, illetve ismét fel lehet használni.

A program futtatásához szükséges konfigurációt el tudjuk tárolni, így kényelmesen lehet definiálni azokat a beállításokat ami a szoftver használatához szükséges. A szoftver támogatja a VLC Media Player-t, illetve a HUPlayer videó, illetve zenelejátszóját.

A fejlesztő által létrehozott profilokat is biztosít, illetve manuálisan lehet akár korszerű zenei hangzást készítenünk.

Konfiguráló megoldásként módosíthatóak az audió jellemzők a PC Equalizer eszközével

A szoftver egy modern indítófelülettel érhető el, ahol fül szerint kategorizálással válaszhatóak ki azok a funkciók ami akár egy installált szoftver hangtulajdonságainak a módosításakor fontos. A PC Equalizer konfiguráló program szinte korlátlan profilt támogat ahol a szükséges alkalmazás kiválasztása, illetve a profilos paraméterek eltárolása után hozhatjuk létre az adott munkafolyamathoz a hangszín definíciót.

A szoftver a PC Equalizer modern hangkezelési módszerrel képes akár sztereó, mono jellemzők szűkítését, illetve kiterjesztését.

A PC Equalizer egy ingyenesen használható konfiguráló eszköz amivel módosíthatóak azoknak a szoftvereknek a hangtulajdonságai ami esetleg zenelejátszó, illetve videólejátszó programok, illetve a Windows egy munkafolyamatához tartozik.

PC Equalizer

PC Equalizer Összefoglaló:

 • konfiguráló program
 • equalizer program
 • egyszerű konfigurálhatóság
 • profilos beállítás
 • videókhoz, zenelejátszó programokhoz
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://bils7922.blogspot.com/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
PC Equalizer
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WhatInStartup 1.352021-10-25 WhatInStartup 1.35 (0)
  A WhatInStartup egy telepítés nélkül futtatható indítópult kezelő amivel az automatikusan elinduló programokat lehet profi […]
 • AIMP Portable 5.00.23382021-10-21 AIMP Portable 5.00.2338 (0)
  Az AIMP Portable a népszerű zenelejátszó szoftver hordozható kiadása ami éppúgy elkényeztet minket mint a telepíthető változat. […]
 • Process Lasso 10.3.1.102021-10-15 Process Lasso 10.3.1.10 (0)
  A Process Lasso nevű Free alkalmazás segítségével nem csak azt tudhatjuk meg hogy milyen folyamatok futnak a háttérben, de még […]
 • Process Lasso Portable 10.3.1.102021-10-15 Process Lasso Portable 10.3.1.10 (0)
  A Process Lasso Portable egy rendszerfolyamat figyelő, monitorozó és konfiguráló free alkalmazás, módosítható az erőforrás eloszlás […]
 • Sysinternals Suite 13.10.20212021-10-14 Sysinternals Suite 13.10.2021 (0)
  A Sysinternals Suite egy átfogó szoftvercsomag, amivel a Windows konfigurálható, illetve karbantartható. A letölthető ZIP tartalma […]