Multimédia

ZPlayer Portable 3.6.0

A ZPlayer Portable egy telepítés nélkül használható multimédiás program, ami zenelejátszó funkciót biztosít. Támogatja a lejátszólistákat, tartalmaz egy beépített Equalizert, pluginozható, skinekkel dobható fel a kinézete. Az alábbi Free alkalmazás MP2, MP3, MPA, OGG, OGA, WAV, WAVE, FLAC formátumokat tud megnyitni.

Itt egy ingyenes, nagyon egyszerűen használható, látványos zenelejátszó program a ZPlayer Portable, amit telepítés nélkül lehet használni akár több számítógépen.

A ZPlayer Portable letöltése után csak annyit kell tenni, hogy a lementett tömörített mappa tartalmát ki kell csomagolni egy szabad helyre ezt követően a szoftver azonnal használható. Amire viszont érdemes felhívni a figyelmet, hogy az alkalmazás rendeltetésszerű használata érdekében szükség lesz a Java Runtime Environment legújabb kiadására, Java alapon fut. Mivel nem kell telepíteni, azt akár több számítógépen is futtatni lehet akár egy cserélhető adathordozóról is. A ZPlayer Portable néhány fontosabb funkcióját kiemelve támogatja, hogy lejátszólistákat állíts össze a kedvenc zenei gyűjteményedből, A fontosabb támogatott formátumokat tekintve kezeli az MP2, MP3, MPA, OGG, OGA, WAV, WAVE, FLAC formátumokat.

Sokkal több funkciót tudsz belőle kihozni, ha további kiegészítőket, pluginokat adsz hozzá, ha pedig a kinézetét szeretnéd megváltoztatni, azt skinekkel teheted meg.

A ZPlayer Portable semmilyen extra beállítást nem igényel, talán ami igen hasznosnak tekinthető, hogy tartalmaz egy beépített Equalizer-t amivel az audió jellemzők szabhatóak testre. Ezeket a beállításokat profil formájában lehet elmenteni.

A ZPlayer Portable alternatív megfelelőjeként választhatod a UMPlayer Portable média lejátszóját, ami Streaming feladatokat is támogat. Egy másik szintén ígéretes zenelejátszó program az Xion Audio Player portable, vele Online rádiócsatornákat is el tudsz érni.

A ZPlayer Portable egy telepítés nélkül használható audió lejátszó program, ami rengeteg népszerű formátum esetén nyújt teljes körű támogatást. Összeállíthatsz vele lejátszólistákat, vele teljes mértékben testre szabható az audió jellemzők.

ZPlayer Portable

ZPlayer Portable összefoglaló:

 • Zenelejátszó program
 • nem kell telepíteni
 • beépített Equalizer funkció
 • MP2, MP3, MPA, OGG, OGA, WAV, WAVE, FLAC kimenetek támogatása
 • Winamp kiegészítőkkel bővíthető
 • lejátszólistákat lehet összeállítani
 • Java alapon fut
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://sites.google.com/site/zankuroplayer/us/about


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
ZPlayer Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • ZPlayer 3.6.02018-07-01 ZPlayer 3.6.0 (0)
  A ZPlayer egy rendkívül látványos több népszerűbb audió formátumot támogató zenelejátaszó program. Ez a Free alkalmazás támogatja, […]
 • Vov Music Player 8.02024-01-21 Vov Music Player 8.0 (0)
  A Vov Music Player egy ingyenes zene lejátszó szoftver amivel MP2, MP3, OGG, WMA, AIFF fájlokat lehet lejátszanunk. A megoldás egy […]
 • Java Mod Player 3.82023-12-30 Java Mod Player 3.8 (0)
  A Java Mod Player egy dinamikus felhasználói felülettel elindítható zenelejátszó program Stream, internetes rádió, illetve […]
 • VUPlayer 4.182023-12-10 VUPlayer 4.18 (0)
  A VUPlayer egy dizájnos egyben modern multimédiás center, amivel zenei fájlokat tudsz lejátszani. Lehetőség van lejátszó listákat […]
 • PlayIt Live 2.14.2.43392023-09-10 PlayIt Live 2.14.2.4339 (0)
  A PlayIt Live nevű program egy modern, nagyon egyszerűen használható audió tartalmak lejátszására alkalmas szoftver. Ez a Free […]

Szólj hozzá