PasswdFinder 1.0.0.25

A PasswdFinder segítségével visszaszerezheted az alkalmazásaid által kezelt elveszett jelszavakat. Az alábbi Free alkalmazás igen hatékony az elveszettnek hitt belépők pótlásában, visszaállításában, rengeteg programot támogat. Profi jelszó kezelő program.

A könnyen megjegyezhető jelszavakkal általában túl sok probléma nincsen, talán annyi hogy azok biztonsága szinte garantált hogy nem üti meg azt a szintet, hogy kellő védelmet biztosítson. Ha mégis kellő biztonsággal rendelkező azonosítókat használsz, de azokat kizárólag az adott alkalmazáson belül mentetted el, egy általános karbantartás után, vagy a szoftver újratelepítésével annak búcsút is inthetsz. Ha abba a helyzetbe kerültél, hogy azok kizárólag az adott alkalmazáson belül vannak elmentve azok visszaszerzéséhez használhatod a PasswdFinder nevű programot.

Egy igen kis méretű, túlságosan sok konfigurációt beállítást nem igénylő segéd, ami hatékony, megbízható és biztonságos lehetőséget teremt a jelszavak kinyerésére.

A rövid telepítési folyamat végeztével, egy értesítő üzenetet jelenít meg arról, hogy az így visszaszerzett jelszavak nem kerülnek ki a felhasználó kezéből, tehát teljes biztonsággal futtatható.

A PasswdFinder automatikusan felkutatja azokat, egy áttekinthető listán sorolja fel a felhasználónevekkel csatolva. Azokat ki lehet nyomtatni, vagy másolni, hogy el tudd menteni. Az utóbbit természetesen vele is végre lehet hajtani.

A PasswdFinder számos népszerű programot támogat, igaz itt a lista lehetne bővebb is. A beállításoknál a keresés szűkíthető adott név alapján is, így nem kell hosszasan kutakodni a hőn áhított egy adott jelszóért. Azokat javasolt úgy tárolni, hogy azt később senki se tudja majd a későbbiekben visszaszerezni. Az azonosítóid könnyebb kezeléséhez felhasználhatod a RoboForm nevű szoftvert, ami automatizálni tudja a bejelentkezéseket, továbbá gondoskodik a biztonságos tárolásukról.

Összességében nézve a PasswdFinder egy olyan alkalmazás, ami ki tudja nyerni a telepített programjaidból az elmentett belépő azonosítókat. Magyar nyelv és könnyű kezelhetőség jellemzi. Nem kell beállítani. Próbáld ki most! 

PasswdFinder

PasswdFinder összefoglaló:

 • Jelszó kezelő program
 • elveszett jelszavak kinyerésére
 • rengeteg alkalmazást támogat
 • könnyen kezelhető
 • menthető, nyomtatható végeredmény
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PasswdFinder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Password Depot 11.0.72018-08-10 Password Depot 11.0.7 (0)
  A Password Depot egy hatékony, igen hasznos funkciókkal rendelkező szoftver amivel sokkal kényelmesebben tudod kezelni a […]
 • Manyprog Zip Password Recovery 1.32017-08-24 Manyprog Zip Password Recovery 1.3 (0)
  A Manyprog Zip Password Recovery egy hasznos program amivel az elveszett ZIP jelszavaidat szerezheted vissza. Az alkalmazás az […]
 • Buttercup 1.15.02019-02-13 Buttercup 1.15.0 (0)
  A Buttercup egy multiplatform tulajdonságokkal rendelkező jelszó menedzser program. A szoftverrel sokkal biztonságosabban, […]
 • RoboForm 8.5.72019-03-06 RoboForm 8.5.7 (0)
  A RoboForm egy professzionális jelszó és űrlap menedzser, segítségével automatizálhatod hétköznapi számítógépes tevékenységeidet. […]
 • AxcRypt 1.7.29762013-08-15 AxcRypt 1.7.2976 (0)
   Az AxcRypt segítségével titkosítani tudod azokat a tartalmakat a merevlemezeden amiket nem szeretnél másokkal megosztani, igen erős […]