PasswdFinder 1.0.0.25

A PasswdFinder segítségével visszaszerezheted az alkalmazásaid által kezelt elveszett jelszavakat. Az alábbi Free alkalmazás igen hatékony az elveszettnek hitt belépők pótlásában, visszaállításában, rengeteg programot támogat. Profi jelszó kezelő program.

A könnyen megjegyezhető jelszavakkal általában túl sok probléma nincsen, talán annyi hogy azok biztonsága szinte garantált hogy nem üti meg azt a szintet, hogy kellő védelmet biztosítson. Ha mégis kellő biztonsággal rendelkező azonosítókat használsz, de azokat kizárólag az adott alkalmazáson belül mentetted el, egy általános karbantartás után, vagy a szoftver újratelepítésével annak búcsút is inthetsz. Ha abba a helyzetbe kerültél, hogy azok kizárólag az adott alkalmazáson belül vannak elmentve azok visszaszerzéséhez használhatod a PasswdFinder nevű programot.

Egy igen kis méretű, túlságosan sok konfigurációt beállítást nem igénylő segéd, ami hatékony, megbízható és biztonságos lehetőséget teremt a jelszavak kinyerésére.

A rövid telepítési folyamat végeztével, egy értesítő üzenetet jelenít meg arról, hogy az így visszaszerzett jelszavak nem kerülnek ki a felhasználó kezéből, tehát teljes biztonsággal futtatható.

A PasswdFinder automatikusan felkutatja azokat, egy áttekinthető listán sorolja fel a felhasználónevekkel csatolva. Azokat ki lehet nyomtatni, vagy másolni, hogy el tudd menteni. Az utóbbit természetesen vele is végre lehet hajtani.

A PasswdFinder számos népszerű programot támogat, igaz itt a lista lehetne bővebb is. A beállításoknál a keresés szűkíthető adott név alapján is, így nem kell hosszasan kutakodni a hőn áhított egy adott jelszóért. Azokat javasolt úgy tárolni, hogy azt később senki se tudja majd a későbbiekben visszaszerezni. Az azonosítóid könnyebb kezeléséhez felhasználhatod a RoboForm nevű szoftvert, ami automatizálni tudja a bejelentkezéseket, továbbá gondoskodik a biztonságos tárolásukról.

Összességében nézve a PasswdFinder egy olyan alkalmazás, ami ki tudja nyerni a telepített programjaidból az elmentett belépő azonosítókat. Magyar nyelv és könnyű kezelhetőség jellemzi. Nem kell beállítani. Próbáld ki most! 

PasswdFinder

PasswdFinder összefoglaló:

 • Jelszó kezelő program
 • elveszett jelszavak kinyerésére
 • rengeteg alkalmazást támogat
 • könnyen kezelhető
 • menthető, nyomtatható végeredmény
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
PasswdFinder
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • KeePassXC Portable 2.5.12019-11-27 KeePassXC Portable 2.5.1 (0)
  A KeePassXC Portable egy installáció nélkül használható jelszó menedzser szoftver amivel egyszerre több ilyen jellegű információ […]
 • Alternate Password Generator 1.0202020-10-26 Alternate Password Generator 1.020 (0)
  Az Alternate Password Generator rendszereszközzel biztonságos, szinte egyáltalán nem kitalálható jelszavakat lehet létrehoznunk. A […]
 • Nirlauncher 1.23.342020-10-26 Nirlauncher 1.23.34 (0)
  A Nirlauncher egy telepítést nem igénylő számos hasznos Toolst tartalmazó programcsomag. A fontosabb lehetőségeit tekintve tartalmaz […]
 • Password Safe 3.54.12020-10-24 Password Safe 3.54.1 (0)
  A Password Safe nevű jelszómenedzser program segítségével átlátható és biztonságos módon van arra lehetőség, hogy az általad […]
 • Password Safe Portable 3.54.12020-10-24 Password Safe Portable 3.54.1 (0)
  A Password Safe Portable a népszerű és rengeteg extra lehetőséggel ellátott jelszómenedzser program telepítést nem igénylő változata. […]