My Screen Recorder 5.11

A My Screen Recorder egy igen hasznos segédalkalmazás amivel AVI, WMV formátumban tudod megörökíteni az asztali tevékenységedet aszerint ahogy neked kedvez. A videó képlopó szoftver egy beépített videó lejátszó funkcióval is rendelkezik, ezzel a végeredmény tekinthető meg. A program billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető.

Kifejezetten prezentációkhoz, játékrekordok megörökítéséhez használható prémium kategóriás videó felvevő, képlopó szoftver a My Screen Recorder amivel alapvetően két népszerűbb videó formátumban lehet megörökíteni a végeredményt.

A My Screen Recorder letöltése után igényekhez igazítottan installálható, majd vehető használatba. A szoftver funkcionálisan a jól megszokott kényelmi funkciókat biztosítja, képlopáskor maga a kipróbálója döntheti el hogy mely területről szeretne felvételt készíteni, adott terület, teljes képernyő, vagy szabad kézzel megadott objektum.

Rendkívül hasznos hogy a szoftver egyszerre több mentési formátumot támogat, igaz nem ismer annyi kimeneti jellemzőt mint a nagyobb márkanevű képlopók, de amit kezel az bőségesen elég. A My Screen Recorder használata igen egyszerű, néhány lépésből áll, több automatizálási opciót is felfedezhetsz. Képernyőfelvétel készítéskor egy új dialógusablak válik elérhetővé, ahol meg kell adni azokat a beállításokat amik a feladat elvégzéséhez szükséges.

Itt választható ki hogy milyen objektumot vegyen figyelembe, hangfelvétel is hozzáadható, felbontás, ha ezek a beállítások megvannak, egyetlen parancs kiadásával akár billentyűkombinációs parancsokkal is kezdeményezhető a videó felvétel. Az elkészült médiafájlt a My Screen Recorder kezelőfelületén lehet megnyitni, majd a beépített médialejátszójával meg is tekinthető.

A My Screen Recorder AVI, illetve WMV formátumban tud menteni. Mivel ezek a formátumok igen népszerűek később ezeket a fájlokat konvertálni is lehet, illetve támogatottabban játszható le a kedvenc filmlejátszóddal.

Videó képlopóként használhatod még a ScreenHunter Pro az oCam, illetve a HyperCam nevű szoftvert. Az utóbbi igen népszerű az adott feladathoz.

A My Screen Recorder egy univerzális videó felvevő szoftver amivel AVI, WMV formátumban tudsz asztali tevékenységeket megörökíteni aszerint ahogy csak te szeretnéd. Az egyszerűen használható szoftver billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető.

My Screen Recorder

My Screen Recorder Összefoglaló:

 • Képlopó, videó felvevő alkalmazás
 • több választható mentési formátum
 • egyszerű használat
 • billentyűkombinációs parancsokkal is vezérelhető
 • beépített médialejátszó
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós változat ( DEMO )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
My Screen Recorder
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
49,95 USD DEMO
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Capture Screen Recorder 4.3.0.02021-03-14 Capture Screen Recorder 4.3.0.0 (0)
  A Capture Screen Recorder egy ingyenes videó felvevő szoftver amivel Webkamera forrásokat is ki lehet választani a projekt […]
 • Vov Screen Recorder 2.22019-05-21 Vov Screen Recorder 2.2 (0)
  A Vov Screen Recorder egy igen hasznos szoftver amivel a számítógép képernyőjén zajló eseményeket tudod rögzíteni videó felvétel […]
 • ChrisPC Screen Recorder 2.502021-06-22 ChrisPC Screen Recorder 2.50 (0)
  A ChrisPC Screen Recorder egy igazán hatékonyan használható, videó felvevő, képlopó alkalmazás, ami több népszerűbb formátumban is […]
 • IceCream Screen Recorder 6.262021-05-21 IceCream Screen Recorder 6.26 (0)
  Az IceCream Screen Recorder egy videó, illetve képlopó szoftver amivel rugalmasan és széleskörűen tudod rögzíteni az asztali […]
 • GiliSoft Screen Recorder Pro 10.6.02020-07-15 GiliSoft Screen Recorder Pro 10.6.0 (0)
  A GiliSoft Screen Recorder Pro egy videó rögzítő, illetve videó szerkesztő alkalmazás amivel remek minőségben lehet multimédiás fájl […]