Megjelent a CDex 2.23 ( CD lemezek rippeléséhez, konvertálásához )

Beszerezhető az igen nagy felhasználói táborral rendelkező Rippelő alkalmazás legújabb kiadása a CDex 2.23, ami rengeteg multimédiás feladathoz kötelező szoftver. A programmal konvertálni, illetve rippelni lehet CD lemezeket ha az zenei formátumban lenne.

A szoftver ingyenes, illetve hordozható, telepítést nem igénylő verzióban is beszerezhető abban az esetben ha rugalmasabb használatra keresel egy olyan Windows kiegészítőt amivel rippelni lehet műsoros, zenei tartalmakat tartalmazó adathordozókat. A CDex 2.23 az alap lehetőségeken kívül egy beépített média lejátszóval is rendelkezik azzal megtudhatod hogy milyen zenei fájlokat tartalmaz a lemez, az is szükséges lehet a saját gyűjtemény összeállításához. Több formátumot is meg tud nyitni, ez lehet MP3, OGG, WAV, APE, ID3-1, ID3-2 funkció kiterjesztés hozzáadásával amivel plusz adatok adhatóak hozzá, illetve megjeleníthetőek.

Itt az sem probléma ha az előzőleg említett felsorolásban nem találod meg azt a formátumot, Kodek fájlkiterjesztést amire szükséged van, mivel konvertálóval is rendelkezik, azzal némi plusz munkával létrehozható az a zeneformátum amit a későbbi médialejátszó kezel. A CDex 2.23 kényelmes rippelést tesz lehetővé, ahol a tartalmat a tárolóegységre lehet felmásolni, onnan tárolván, illetve elérve hogy bármilyen multimédiás munkafolyamatot el lehessen végezni.

Megjelent a CDex 2.23 – CD lemezek rippeléséhez..


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Megjelent a CDex 2.23 ( CD lemezek rippeléséhez, konvertálásához )
Szerző
Leírás
Ingyenes, jelentős felhasználói táborral rendelkező CD Rippelő szoftver.

Kapcsolódó szoftverek