CDex Portable 2.24

A CDex Portable egy telepítés nélkül futtatható audio rippelő szoftver, ami elsősorban zenei tartalmak esetén megfelelő. Az egyéb szolgáltatásai részét képezi a beépített konvertáló és a médialejátszó funkció. Ez a Free alkalmazás hangfelvevőt is tartalmaz. Magyar nyelvű.

Ha rendelkezel műsoros CD lemezzel, de az már kevésbé olvasható, vagy csak bármilyen ok folytán annak a tartalmát a merevlemezre szeretnéd menteni, itt egy remek segéd a feladat végrehajtásához a CDex Portable személyében.

Ez a kiadás annyiban tér el a hagyományos telepíthető változattól, hogy ezt csak futtatni kell tehát hordozható szoftver formájában vehető igénybe. Ezalatt nem szemeteli a regisztrációs adatbázist. A CDex Portable installer változata az alábbi oldalon érhető el.

Maga a CDex Portable egy sor igen hasznos szolgáltatást rejteget magában, tehát nem csak egy hagyományos rippelő. Az egyéb extra képességei között olyan lehetőségek is felfedezhetőek, mint az egy munkafolyamat alatt végrehajtható konvertálás, itt biztosítja azokat a legnépszerűbb formátumokat amik a leginkább elterjedtek. Többek között az MP3, OGG, QVF, AAC, APE, FAAC kimeneteket.

Mivel tartalmaz egy beépített médialejátszót, így a betallózott CD tartalom közvetlenül le is játszható. A CDex Portable médialejátszója biztosítja azokat a legalapvetőbb vezérlőegységeket amik itt szükségesnek tekinthetőek, a szünet, léptetés… Természetesen olyan képességekkel is bír, hogy biztosít lejátszólistát azokhoz. Mivel a CDex Portable magyar nyelven is támogatja a futtatás lehetőségét, így ezzel tud arról gondoskodni, hogy a lehető legegyszerűbbé váljon annak a kezelése.

A szoftver inkább azok számára javasolt akik kizárólag audió tartalmak lementésére szorítkozik, mivel ezen a területen igen behatárolt.

Ha műsoros DVD tartalmakhoz is megfelelő megoldást keresel, választhatod a VidCoder Portable megoldását, ami Blu-ray támogatással is bír. A CDex Portable másik zenei tartalmakhoz optimalizált megfelelője a MediaMonkey Portable amit szintén nem kell installálni, ő kifejezetten ideális mint zenelejátszó program.

Összességében nézve a CDex Portable egy telepítés nélkül használható audió rippelő szoftver, ami tartalmaz egy médialejátszót is, sőt konvertálni is tud.

CDex Portable

CDex Portable összefoglaló:

 • Audió rippelő szoftver
 • konvertáló funkció
 • nem kell telepíteni
 • hagyományos installer formájában is letölthető
 • modern áttekinthető megjelenés
 • beépített médialejátszó
 • Magyar nyelv
 • teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: http://cdex.mu/

letoltes32bit


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
CDex Portable
Platform
Windows XP / 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • CDex 2.242020-08-12 CDex 2.24 (0)
  A CDex egy multimédiás tartalmak rippelésére ideális eszköz ami tud közvetlenül konvertálni is. Az alábbi Free alkalmazás beépített […]
 • Anvil Studio 2020.06.042020-08-28 Anvil Studio 2020.06.04 (0)
  Az Anvil Studio képes szerkeszteni, audiót felvenni, hangvágó opciókat is biztosít. Egy Free felhasználású professzionális zenei […]
 • ocenaudio Portable 3.8.02020-08-26 ocenaudio Portable 3.8.0 (1)
  Az ocenaudio Portable egy telepítést nem igénylő professzionális audió szerkesztő program, ami funkcionálisan az összes fontosabb […]
 • EZ CD Audio Converter Free 9.1.4.12020-08-04 EZ CD Audio Converter Free 9.1.4.1 (0)
  Az EZ CD Audio Converter Free egy univerzális multimédiás segéd, ami többek között tud konvertálni, funkcionálisan kifejezetten zenei […]
 • MP3 Skype Recorder 6.1.32020-06-28 MP3 Skype Recorder 6.1.3 (0)
  Az MP3 Skype Recorder egy könnyen kezelhető hangfelvevő szoftver, amivel a szóban forgó program által kezelt beszélgetések […]