Media Creation Tool 10.0.16299.15

A Media Creation Tool nevű program segítségével egyéni, Windows 10 telepítőkészleteket tudsz létrehozni néhány lépésben. A szoftverrel Bootolható ISO fájlokat, vagy akár USB adathordozókat is létrehozhatsz. Az alábbi Free alkalmazás segít letölteni, majd frissíteni a legújabb operációs rendszerre. Magyar nyelvű. ( Úgy is ismerheted mint Windows 10 telepítő.)

A címben említett szoftver egy igazán hasznos segédalkalmazás, ami segít, hogy újra tudd telepíteni a számítógépedet, illetve be tudd szerezni az ehhez szükséges fájlokat, azt előkészített állapotba lehessen hozni. A Media Creation Tool nem igényel telepítést Portable változat, Windows 10 rendszerkehez javasolt.

A Media Creation Tool letöltése után a szoftvert csak el kell indítani, ezt követően egy kezdők számára is kiismerhető beépített varázslófelület támogat abban hogy Bootolható médiát tudj összeállítani, ezt a számítógéped újratelepítéséhez lehet felhasználni.

A Media Creation Tool nevű alkalmazás Magyar nyelvi támogatással rendelkezik, így csak a legfontosabb lépések követése szükséges ehhez.

Media Creation Tool – Frissítés Windows 10 rendszerre…

Első lépésként a szoftver lehetőséget biztosít arra hogy a meglévő Windows kiadást frissítsd, Offline telepítő készletet hozz létre. Az utóbbi opció esetén kiválasztható az architektúra, a nyelv. Természetesen ha szükséges egy komplett 32/64 bites lemezképet is létrehozhatsz.

Egy feladaton belül választható ki hogy melyik terméket vásároltad meg korábban, illetve hogy azt milyen eszközről szeretnéd majd installálni, cserélhető USB adathordozóról, esetleg később CD/DVD lemezről, az utóbbi opció esetén azt a gép merevlemezére kell majd menteni.

A Media Creation Tool beállítása után a szoftver letölti a Windows 10 kiválasztott verzióját, opcionálisan Magyar nyelven.

A szoftver, a Media Creation Tool a lehető legegyszerűbb módját biztosítja annak az érdekében, hogy szaktudás nélkül tudd újratelepíteni a számítógépedet, illetve Bootolható formában tudj létrehozni telepítőfájlokat, amellett hogy az ISO fájl már tartalmazza a Magyar nyelvi fájlokat.

Windows 10 telepítőkészletek letöltésére használhatod a Windows ISO Downloader nevű alkalmazást, a Win Toolkit megoldása inkább azok számára nyújt kecsegtető lehetőségeket akik teljesen egyedi, testre szabott telepítőlemezeket szeretnének létrehozni.

A Media Creation Tool egy ingyenes, telepítés nélkül használható segédprogram amivel beszerezheted az általad használt Windows telepítőlemezt, azt vele Bootolhatóvá tudod tenni. Nagyon egyszerű a használata.

Media Creation Tool

Media Creation Tool Összefoglaló:

 • Windows telepítőkészletek beszerzéséhez
 • Frissítéshez régebbi verzióról
 • választható nyelvi csomagok
 • architektúra választási lehetőség
 • Bootolható eszközök létrehozásához
 • Nem kell telepíteni
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal

 


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Media Creation Tool
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • WinUSB 3.6.1.12018-03-14 WinUSB 3.6.1.1 (0)
  A WinUSB egy speciális segédprogram, amivel könnyedén létre tudsz hozni Bootolható cserélhető adathordozókat Windows 7, 8, 10, […]
 • Ventoy 1.0.732022-04-07 Ventoy 1.0.73 (0)
  A Ventoy nevű szoftverrel Bootolható adathordozókat lehet létrehozni a cserélhető USB adathordozóinkból. A program által kezelt […]
 • Rufus Portable 3.182022-03-12 Rufus Portable 3.18 (0)
  A Rufus Portable egy telepítés nélkül használható remek rendszer eszköz amivel Bootolható USB adathordozók hozhatóak létre bármilyen […]
 • WinSetupFromUSB 1.102021-11-13 WinSetupFromUSB 1.10 (0)
  A WinSetupFromUSB egy telepítés nélkül használható Multiboot, Bootolható cserélhető adathordozók létrehozásához használható program. […]
 • Etcher 1.5.702019-12-14 Etcher 1.5.70 (0)
  Az Etcher nevű program segítségével néhány egyszerű lépésben tudsz létrehozni Bootolható állományt USB adathordozó eszközökből vagy […]