WinUSB 3.6.1.1

A WinUSB egy speciális segédprogram, amivel könnyedén létre tudsz hozni Bootolható cserélhető adathordozókat Windows 7, 8, 10, UBUNTU, WinPE rendszerek telepítéséhez, vagy akár ilyen módon futtatható víruskereső szoftverekhez. A Free alkalmazás használata nagyon egyszerű, csak egy kompatibilis ISO fájl szükséges ehhez.

Az ingyenes alkalmazás abban az esetben lehet hasznos, ha újra szeretnéd telepíteni a számítógépedet, de az nem tartalmaz CD/DVD meghajtót, csak cserélhető USB meghajtóval valósítható meg a feladat. Ebben nyújt teljes körű támogatást a WinUSB nevű szoftver.

A WinUSB letöltése után azt még telepíteni sem szükséges, csak futtatni kell. A szoftver a hasonló Bootolható média létrehozását támogató szoftverek között egy igen egyszerű, egyben hatékony megoldást kínál, amellett hogy a felhasználhatósági köre nem ragad le az alapfeladatoknál.

A WinUSB használatához nem is kell mást tenni, mint elindítani a szoftvert, csatlakoztatni azt az USB meghajtót amit erre fel szeretnél használni ezt követően csak a megfelelő, kompatibilis ISO fájl szükséges. A program Windows 7, 8, 10 rendszernél támogatott, illetve néhány Booolható médiaként használható víruskereső szoftver esetén.

WinUSB használata:

Az ISO fájl forrása szinte bármi lehet, egy CD/DVD meghajtó, vagy egy korábban letöltött ISO fájl, itt a további támogatottsági listán felfedezhető még az Ubuntu Linux, a WinPE rendszer. Ezt az opciót külön a szoftver kezelőfelületén kell kiválasztani.

A WinUSB munkafolyamat igénye az adott lemezkép méretétől függ. Az alkalmazás hibamentesen tudja elvégezni a korábban említett feladatot.

Lemezképek, ISO fájlok Bootolhatóvá tételére nem az egyetlen szoftver a WinUSB, ha némileg több funkcióra tartanál igényt, helyette választható a Rufus, a LinuxLive USB Creator különlegessége, hogy több népszerűbb Linux rendszer közvetlen beszerzésében is támogatja a kipróbálóit. Hasonló Lemezkép kezelő szoftver a Universal USB Installer amivel szintén be tudsz szerezni több népszerű lemezkép rendszert.

A WinUSB egy ingyenes, telepítést sem igénylő speciális rendszereszköz, amivel Bootolható eszközt tudsz készíteni a cserélhető USB adathordozóidból. Egyszerű használat, nagy támogatottság jellemzi.

WinUSB

WinUSB Összefoglaló:

 • Bootolható USB adathordozók készítéséhez
 • egyszerű használat
 • nem kell installálni
 • Windows, Linux rendszerekhez
 • Néhány egyszerű lépésben létrehozható a kívánt Boot rendszer
 • Multi Flash meghajtók összeállításához
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
WinUSB
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Media Creation Tool 10.0.16299.152017-12-18 Media Creation Tool 10.0.16299.15 (0)
  A Media Creation Tool nevű program segítségével egyéni, Windows 10 telepítőkészleteket tudsz létrehozni néhány lépésben. A […]
 • Ventoy 1.0.522021-09-13 Ventoy 1.0.52 (0)
  A Ventoy nevű szoftverrel Bootolható adathordozókat lehet létrehozni a cserélhető USB adathordozóinkból. A program által kezelt […]
 • Rufus Portable 3.152021-08-03 Rufus Portable 3.15 (0)
  A Rufus Portable egy telepítés nélkül használható remek rendszer eszköz amivel Bootolható USB adathordozók hozhatóak létre bármilyen […]
 • Etcher 1.5.702019-12-14 Etcher 1.5.70 (0)
  Az Etcher nevű program segítségével néhány egyszerű lépésben tudsz létrehozni Bootolható állományt USB adathordozó eszközökből vagy […]
 • Passcape ISO Burner 2.1.0.3002016-05-01 Passcape ISO Burner 2.1.0.300 (0)
  A Passcape ISO Burner egy speciális író alkalmazás, amivel ISO fájlokat tudsz Bootolható formában lemezre égetni. A szoftver […]