Macrorit Disk Scanner Portable 4.3.0

A Macrorit Disk Scanner Portable egy speciális HDD elemző szoftver, amivel hibás, rejtett Bad Sectorokat kereshetsz. Ez a változat nem igényel telepítést csak futtatni kell. Free alkalmazás. A futtatása után a jelentést el lehet menteni.

A szoftverrel pillanatok alatt meg tudsz arról győződni, hogy a számítógéped merevlemeze meddig használható a későbbiekben. A HDD elemző eszköz, vagyis a Macrorit Disk Scanner Portable egy különleges diagnosztikai feladatot támogat, hibás Bad Sectorokat lehet vele keresni. Ezt a kiadást nem kell telepíteni, hordozható.

A Macrorit Disk Scanner Portable letöltése után egy ZIP fájlkiterjesztésben találod azokat a fájlokat amik a használatához szükségesek, azt csak ki kell bontani egy mappába majd el kell indítani a szoftvert.

A kezelőfelületén kiválasztható a keresés módja, illetve az a meghajtó amit diagnosztizálni szeretnél. A program többszörös merevlemez elemzést is végre tud hajtani, manuálisan választható ki az a meghajtó amivel probléma volt korábban.

Nem kell telepíteni, csekély erőforrás igénnyel rendelkezik. Alapvetően kereskedelmi változat, de ingyenesen is használható. A megvásárolható kiadása sokkal több speciális funkciót tartalmaz. Hagyományos HDD-khez, SSD, Micro SD kártyákhoz, Flash meghajtókhoz, USB adathordozókhoz is teljes támogatottságot kínál.

Az analízis után a Macrorit Disk Scanner Portable megjeleníti az esetleges Bad Sectorokat, annak a mennyiségétől függ, hogy van e szükség beavatkozásra, másik meghajtóra van e szükség. Ha ez mégis így volna, javasolt egy biztonsági mentést készíteni. Ha a HDD tartalmazna hibás Bad Sectorokat, az elkészített jelentés később hasznos tud lenni összehasonlításokhoz. Az egyéb funkciói részét képezi, hogy a futtatása után energiagazdálkodási opciókat is igénybe vehetsz, le tudja állítani a számítógépet.

A Macrorit Disk Scanner Portable nevű alkalmazás kétséget kizáróan az egyik legrugalmasabb, egyben legkönnyebb módját biztosítja, hogy előreláthatólag meg tudd jósolni a merevlemezed élettartalmát a Bad Sectorok felkutatásával.

A HDD Guardian Portable szintén telepítés nélkül használható, a BurnInTest Professional már sokkal átfogóbb eredményeket tartalmaz rendszer analízis során, profi rendszer informáló is egyben.

A Macrorit Disk Scanner Portable telepítést nem igénylő változatával a merevlemezedet tudod diagnosztizálni, Bad Sectorokat keresni a korábban tapasztalt hibák elhárításához. Nagyon egyszerű használni, a futtatása után ha szükséges a gépet le is tudja állítani.

Macrorit Disk Scanner Portable Összefoglaló:

 • Merevlemez diagnosztizáló szoftver

  Macrorit Disk Scanner Portable

 • nem igényel installálást
 • készíthető vele egy jelentés
 • áttekinthető formában jeleníti meg az eredményeket
 • rengeteg HDD típust támogat
 • Bad Sectorok kereséshez
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós változat ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://macrorit.com/disk-surface-test/disk-surface-test.html


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
4
Teljes név
Macrorit Disk Scanner Portable
Platform
Windows 7 / 8 / 10
Teljes ár
0 HUF Freeware
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Macrorit Disk Scanner 4.3.72021-01-05 Macrorit Disk Scanner 4.3.7 (0)
  A Macrorit Disk Scanner nevű Free alkalmazással a merevlemezedet tudod ellenőrizni, hogy tartalmaz e Bad Sectorokat. A szoftver […]
 • Wise Disk Cleaner 10.6.1.7962021-07-30 Wise Disk Cleaner 10.6.1.796 (2)
  A Wise Disk Cleaner egy merevlemez tisztító program ami igen egyszerűen használható. Futtatható időzítetten is, így csak egyszer kell […]
 • DiskBoss 12.3.142021-06-02 DiskBoss 12.3.14 (0)
   A DiskBoss egy professzionális merevlemez asszisztens szoftver ami segít grafikus módon megjeleníteni az aktuálisan felhasznált […]
 • Wise Disk Cleaner Portable 10.4.42021-05-16 Wise Disk Cleaner Portable 10.4.4 (0)
  A Wise Disk Cleaner Portable hordozható szoftver segítségével akár időzíthetően tisztíthatod meg a HDD-t a nem használt elemektől, […]
 • HDDExpert 1.18.62020-10-03 HDDExpert 1.18.6 (0)
  A HDDExpert nevű alkalmazás segítségével a számítógépünk merevlemezéről kaphatunk általános információt. Neki köszönhetően […]