Letölthető a REAPER 5.965 ( Zene szerkesztő program )

Itt az audió felvevő funkcióval is rendelkező zene szerkesztő alkalmazás nemrég kiadott változata a REAPER 5.965, ami kiváló támogatottsággal rendelkezik, hogy minőségi tartalmat állíthass össze. A konvertálóval rendelkező szoftver MIDI projektek exportálására is felhasználható.

Jobbnál jobb funkciókkal csalogatja a kipróbálóit a népszerű zenei tartalmak szerkesztésére alkalmas szoftver. Megjelent a nemrég kiadott legújabb kiadása, a REAPER 5.965. A verzió néhány korábban tapasztalt hibára kapott javítást. A program az egyik legkiválóbb megoldás, hogy zenei tartalmakat olyan funkciók segítségével tudj szerkeszteni amik mindenképp szükségesek hogy azt a végeredményt kapd amire a felhasználási helyen kell. Módosítandó tartalmat több módszerrel lehet kiválasztani, ilyen a hagyományos betallózásos módszer a gép merevlemezéről, vagy audió felvételeket készíthetsz. A program megfelelő formátum ismerettel rendelkezik így támogatja az FLAC, MIDI, MPEG, AVI, MKV, MP4… A több sávos equalizer funkciós program effektezési eszközöket is tartalmaz, így nem csak alapvető munkafolyamatokat tudsz vele végrehajtani.

A szoftver némileg annyiban tér el a többi hang szerkesztő megoldástól, hogy az esetében a végeredményt projektben menti el, majd később a szerkesztés onnan folytatható ahol korábban szüneteltetted. A REAPER 5.965 innen szerezhető be.

REAPER 5.965 – Zene szerkesztő


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Letölthető a REAPER 5.965 ( Zene szerkesztő program )
Szerző
Leírás
Megjelent a REAPER 5.965. Zenei tartalmak szerkesztéséhez.

Kapcsolódó szoftverek