Blog

ISO képfájlok letöltése a Rufus segédprogrammal

Egy Flash, Bootoható adathordozók készítéséhez használható szoftver a Rufus. Az USB adathordozókhoz tervezett korlátlanul, ingyenesen futtatható programmal Windows 7, 8,10, 11 ISO lemezképeket is le lehet töltenünk.

A szoftver egy személyre szabott adathordozók létrehozásához futtatható program amivel USB merevlemezekre Linux, illetve akár Windows képfájlokból Booolható meghajtókat lehet létrehozni. A Flash adathordozók létrehozásához futtatható ingyenes Rufus programmal akár a Windows 7, 8,10, 11 telepítéshez szükséges lemezkép tartalmakat is le lehet tölteni. A szoftver az ISO tartalmakat egyszerűen, mélyebb konfigurációs definícióval tudja a Bootoható adathordozóra mozgatni.

USB meghajtókról történő képfájlok telepítéséhez

A szoftvert egy áttekinthető Bootoható hardverek készítéséhez elérhető felülettel készítették, ahol a konfiguráció kiválasztása, a haladó partíció szerkesztő kiegészítő szerkesztése, illetve a Flash Adathordozó formázási tulajdonság paraméterek beállítása után létre is hozza a rendszerindító USB, Flash meghajtókat. A program akár Windows 11 operációs rendszerek Flash meghajtókról történő installálásához is futtatható amivel akár a biztonságos rendszerindítás támogatás nélküli számítógépekre is installálni lehet.

Az ingyenes rendszerindító Flash, USB adathordozók létrehozásához kipróbálható Rufus innen érhető el, hordozható kiadásban is használható.

Rufus – Bootolható USB meghajtó készítéséhez


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
ISO képfájlok letöltése a Rufus segédprogrammal
Szerző
Leírás
Windows ISO telepítők letöltéséhez is futtatható a Rufus.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá