Blog

Ventoy: ISO Boot adathordozók létrehozásához

A szoftverrel ISO fájlokból készíthetünk Bootolható tartalmakat akkor ha azt egy cserélhető adathordozóról szeretnénk használni. A szoftver bármilyen rendszer esetén használható, Linux, illetve Windows rendszerhez. A Ventoy ingyenesen próbálható ki.

Néhány haladó ismeretet igénylő feladathoz szükség lehet arra hogy a számítógépünkön található ISO fájlokból Bootolható tartalmakat hozzunk létre. Erre rengeteg szoftver tölthető le amik között Multiboot rendszereket támogató programok is kiválaszthatóak. A Ventoy megoldása szinte bármilyen feladat esetén eredménnyel használható, legyen az a számítógép újratelepítése, diagnosztizálás, esetleg víruskeresés. Az alkalmazás különleges feladatokhoz is tartalmaz konfigurációs kiegészítőt.

Az alkalmazás további előnye, hogy a 4GB méretnél nagyobb tartalmakhoz is teljes kompatibilitással használható. Az aktív felhasználói közösség tagjai rendszeresen közzéteszik a szoftver használata során szerzett tapasztalatot, így a hivatalos oldalon le lehet ellenőrizni, hogy az adott feladatra támogatott e a Ventoy USB Boot megoldása.

Az alkalmazás hasonló lépéseket igényel, hogy létrehozzuk a Bootolható adathordozót. Magyar nyelven is használható, így nem kell sok idő ahhoz hogy megtanuljuk, hogy kell létrehozni a Boot tartalmakat. A szoftver innen szerezhető be.

Ventoy – Bootolható eszközök készítéséhez létrehozott Tools


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Ventoy: ISO Boot adathordozók létrehozásához
Szerző
Leírás
Bármely platformhoz használható szoftver amivel Bootolható adathordozókat lehet létrehoznunk, a Ventoy eszközét teljesen ingyenesen lehet használni.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá