USB adathordozóról futtatható Windows 11 létrehozása a WinToUSB Boot Managerrel

ISO képfájlokból Bootolható Flash meghajtók létrehozásához kiváló szoftver amivel USB adathordozóról futtatható Windows-t is létrehozhatunk. Különféle merevlemezek USB adathordozóra klónozásához fejlett funkciókat szolgáltat. A WinToUSB USB adathordozóról futtatható Windows 11 operációs rendszer létrehozásához is kifogástalan.

Néhány egyszerű lépésben hozhatunk létre Bootoható USB adathordozókat amivel akár víruskeresési, illetve adat helyreállítási feladatokat is futtathatunk. USB, illetve külső meghajtókhoz is kiváló. A szoftverrel akár USB meghajtóról tudjuk a számítógépet elindítani amivel újra tudjuk telepíteni. A Bootolható adathordozók létrehozásához csak egy nagyobb méretű Flash adathordozóra van szükség, alapvető hardveres erőforrásokkal rendelkező számítógépekre WinPE operációs rendszert is készíthetünk.

USB adathordozóról futtatható Windows 11 létrehozása

A programmal a Windows 11 biztonságos rendszerindítás rendszerkövetelményeit megkerülve ISO képfájlokból készíthetünk Bootolható USB adathordozókat. A Windows To Go USB felhasználói felületen egy lenyitható listán választhatjuk ki az a Windows kiadást amit USB adathordozóra szeretnénk telepíteni. A remek Boot adathordozók létrehozásához futtatható program telepítési forrás indítófelületén nyithatóak meg a képfájlok, letölthető, illetve klónozható a jelenlegi Windows 11 rendszer. A szoftverrel módosíthatjuk a virtuális lemez méretét. A fájljainkhoz jogosulatlan hozzáféréseket akadályozhatjuk meg a Windows Bitlocker szolgáltatásával, bekapcsolhatjuk, amihez egy jelszót is be tudunk gépelni.

Egy pompás rendszerindító adathordozók létrehozásához futtatható szoftver amivel a jelenlegi Windows rendszer USB adathordozóra klónozható, Flash adathordozóról futtatható Windows 11 hozható létre. A WinToUSB innen szerezhető be.

WinToUSB – Boot Manager


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
USB adathordozóról futtatható Windows 11 létrehozása a WinToUSB Boot Managerrel
Szerző
Leírás
Egy remek segédprogram a WinToUSB amivel Bootolható USB adathordozókat, illetve Flash meghajtóról futtatható Windows 11 operációs rendszert is létrehozhatunk.

Kapcsolódó szoftverek