Blog

Windows 11 Bootolható eszközök készítéséhez futtatható a WinSetupFromUSB

A szoftver egy Bootolható USB adathordozók készítéséhez használható program amivel az USB Flash cserélhető eszközöket tudjuk a PC telepítéséhez futtatni. A WinSetupFromUSB Windows 11 operációs rendszerek telepítéséhez is támogatott.

A program egy profi megoldás amit Windows, illetve Linux rendszerek installáláshoz, adat helyreállító eszközökhöz, illetve víruskereső szoftverek Flash adathordozóról történő futtatásához próbálhatjuk ki. A Bootolható USB adathordozók tervezéséhez az egyéni munkafolyamatokhoz speciális feladatokhoz szükséges ISO fájlokat egy profilos modern áttekinthető felhasználói felületen lehet betallózni, illetve konfigurálni, hogy milyen tartalmakat készítsen el Multiboot projektként.

Fast Boot USB Optimizer funkcióval

A Fast Boot USB Optimizer funkciót is biztosít amivel akár gyorsabbá tehető a Windows rendszer indítási ideje. Az alkalmazás Debian, Ubuntu, Fedora, CentOS Linux rendszerekhez, Windows XP, 8, 10, 11 operációs rendszerek esetén használható.

A WinSetupFromUSB akár a 64 GB-os USB adathordozókhoz is használható amivel akár Multiboot eszközöket is lehet készítenünk ahol akár több ISO tartalmat is át tudunk másolni az adathordozóra amivel akár víruskeresés, adatmentés, illetve rengeteg különleges feladat végezhető el.

Az ingyenes Bootolható USB adathordozók készítéséhez használható WinSetupFromUSB innen szerezhető be.

WinSetupFromUSB – Boot adathordozó készítő program


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Windows 11 Bootolható eszközök készítéséhez futtatható a WinSetupFromUSB
Szerző
Leírás
Hatékony ingyenes USB Boot adathordozók készítéséhez használható szoftver a WinSetupFromUSB.

Kapcsolódó szoftverek

Szólj hozzá