IHeartRadio 7.0.40.0

Az IHeartRadio egy online elérhető rádiócsatornák lejátszására használható program ami bőséges csatorna kínálattal áll rendelkezésre. A Free alkalmazás hatékony használatot kínál a futtatóknak, kategorizálva, műfaj szerint rendszerezéssel listázza ki a támogatott online rádió csatornákat.

Számos népszerű rádiócsatornát lehet elérni az alábbi szoftverrel ami az egyszerű használat és a kiváló funkcionalitás a jellemzője. Az IHeartRadio szabadon rendelkezésre áll minden PC tulajdonosnak.

Az IHeartRadio letöltése után a szoftver installálásakor a kipróbálója be tudja állítani, hogy hová tárolja el a hozzá tartozó fájlokat, fontos ha olyan feladatot végzünk el a számítógépen amihez erre szükség van.

A program, az online rádiócsatornákat támogató megoldás nagyon egyszerűen használható, a kedvenc csatornák kiválasztása talán az egyik legegyszerűbb módszerrel lehet végrehajtani.

A szoftver rengeteg csatornával rendelkezik, a kategorizált felhasználói felületen akár műfaj szerint lehet kiválasztani azokat a tartalmakat amik érdekelnek minket. Saját rádiócsatornákat is létrehozhatunk ahol szintén egyszerű feladatok elvégezésre van szükség, hogy az általunk kiválasztott tartalmaktól által hallgatható formában közzé lehessen tenni.

IHeartRadio: Online rádiócsatornák Streamingeléséhez

Az alkalmazás teljes értékű használatához egy regisztrációt kell elvégezni, ezután lehet minden hozzáadott funkciót használni. A szoftver kiváló teljesítmény jellemzőkkel lett elkészítve ahol akár Windows 10 rendszeren is a legjobb felhasználói élmény alapján képes azokat a feladatokat támogatni amiért kipróbáltuk.

Online rádiócsatornákhoz a TapinRadio, illetve a MoYoM Radio használható. Nem támogatják, hogy saját műsorokat hozzunk létre, viszont rádiócsatornák hallgatásához minden fontosabb eszközt megtalálnunk.

Az IheartRadio egy online elérhető rádiócsatornákhoz használható szoftver amivel akár saját csatornákat is létre tudunk hozni, profi eszközökkel rendelkezik, hogy az eredeti minőségben hallgathassuk meg azokat. Az online multimédiás tartalmak hozzáférésének az érdekében regisztrációra van szükségünk, ez néhány percet igényel.

IHeartRadio

IHeartRadio Összefoglaló:

 • online rádiócsatornák léréséhez
 • saját rádiócsatornák készítése
 • rendszerezett csatorna választó felszín
 • dizájnos felhasználói felület
 • kedvencek funkció
 • regisztrációra lesz szükségünk
 • Angol nyelv
 • Teljes verziós kiadás ( Freeware )
 • Hivatalos oldal: https://www.iheart.com/podcast/


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
IHeartRadio
Platform
Windows
Teljes ár
HUF 0
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Online Radio – Free Live FM AM 1.1.8.02019-12-07 Online Radio – Free Live FM AM 1.1.8.0 (0)
  Az Online Radio - Free Live FM AM nevű program segítségével online megosztott rádiócsatornákat tudsz elérni, majd az azok tartalmát […]
 • AIMP 5.0.0.23352021-10-15 AIMP 5.0.0.2335 (0)
   Az AIMP látványos kezelőfelülettel rendelkező, pluginokat és skineket is támogató Magyarul is tudó zenelejátszó szoftver. Napjaink […]
 • ProgDVB 7.42.42021-10-15 ProgDVB 7.42.4 (0)
   A ProgDVB Internetes TV és rádióadások ingyen megtekintését támogató remek kis szoftver. Rengeteg csatornát, rádióállomást támogat […]
 • ProgDVB Professional 7.42.42021-10-15 ProgDVB Professional 7.42.4 (0)
   A ProgDVB Professional műholdas TV, illetve rádióadások vételére alkalmas szoftver, ez a kiadás a prémium változata,  sokkal több […]
 • Spotify 1.1.70.6102021-10-13 Spotify 1.1.70.610 (0)
  A Spotify egy igen népszerű multimédiás kliens program amivel lehetőséged van zenéket keresni, megosztani, Online rádiócsatornákat […]