Hotel Management System – Szállodai szoftver nyilvántartási feladatok elvégzéséhez

A beszerezhető alkalmazással az összes feladat elvégezhető ami szállodai feladatok adminisztratív feladataihoz szükségesek. A Hotel Management System segítségével rengeteg feladat válik lehetővé ilyen a költségek egyszerű figyelemmel kísérése is. Remek statisztikai képességeket fedezhetünk fel.

Teljes körű szállodai nyilvántartási feladatokat lehet rá bízni amivel nem csak a vendégek létszámának a figyelemmel kísérése, hanem a munkafolyamat során fellépő költségek is kiszámíthatóak, így nagyon kényelmes a használata.

A felhasználói felületen rengeteg funkciót felfedezhetsz amiket teljesen rendszerezve lehet elérni majd a szükséges beállításokat elvégezni a szállások figyelemmel kíséréséhez. A program biztonságos, a privát adatokat tartalmazó területekhez csak jelszóval lehet hozzáférni, csak azok férnek hozzá akik ehhez megfelelő jogosultsággal rendelkeznek.

Rugalmas statisztikai adatok felvétele

A Hotel Management System a statisztikai információk felvételekor olyan tartalmakat lehet a programmal figyelemmel kísérni mint a szobák száma, a foglalók, az egyénileg felmerülő költségek, dátum alapján történő feladatok és az egyéb olyan információk amik ilyen számítógépes tevékenység esetén szükséges lesz.

A szállodai szoftver, a Hotel Management System innen szerezhető be, ami ingyenesen időkorlátozással használható, ezalatt teljes értékűen futtatható. El lehet tárolni a vele kezelt adatokat.

Hotel Management System – Szállodai szoftver


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Összefoglaló
Cikk neve
Hotel Management System – Szállodai szoftver nyilvántartási feladatok elvégzéséhez
Szerző
Leírás
Korszerű, komolyabb felhasználói körrel rendelkező szállodai szoftver: Hotel Management System

Kapcsolódó szoftverek