Hotel Management System 7.79

A Hotel Management System egy szállodai szoftver, menedzsment feladatokat elvégző számítógép felhasználók számára kell amivel a szükséges adatok rendszerezhetőek. A program több hasznos információ beírására, tárolására használható fel, remek felhasználói felülettel rendelkezik, a foglalások, a szobák, vendégek, költségek figyelemmel kísérése, jelentések, automatikus költség számítások támogatottak. „Szállás foglalás program”, így is ismerik.

Szálloda tulajdonosok, vagy az azokat menedzselők számára lehet szükség erre a szoftverre ami nélkül a feladat szinte végrehajthatatlan. A Hotel Management System mellett több hasznos tulajdonságot el lehet mondani, ilyen a rengeteg speciális beállítás, rendelkezésre álló információk beírásának a lehetősége.

A Hotel Management System letöltése után a program installálásának az elvégzésekor létre is hozhatunk egy ikont az asztalon, a szoftver azzal azonnal indítható. A felhasználói felülete dizájnos, illetve remekül navigálható, rengeteg plusz funkciót használhatunk, amik az ilyen jellegű vagyis szállodai szoftver esetén kellhet.

Szállodai feladatok adminisztrálása érhető el a Hotel Management System

Remek eszköz a Hotel Management System azért hogy teljes statisztikai adatokat tudjunk tárolni, teljesen automatizálhatóak azok a feladatok amik az ilyen jellegű vendéglátási munkafolyamatok során kötelezőek. Lehetőség van a vendégek igény szerinti, foglalás alapján végbemenő adatok beírására, az azzal járó költségek egyszerű kiszámítására, illetve adminisztrálására.

A szoftver az egyik legjobb, leginkább elterjedt megoldás amivel nagyon egyszerűnek számít a szállodák vendégeivel járó statisztikai, illetve egyéb olyan tevékenységek figyelemmel kísérése amik szükségesek.

A Hotel Management System biztonságos, a felhasználói felülethez való hozzáférés korlátozható, jelszóval védhető le, így csak a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználó férhet hozzá, illetve módosíthatja az ott található tartalmat. Egyszerűbb biztonsági mentés készíthető az eltárolt felhasználókról.

Új felhasználó hozzáadása esetén rengeteg információt be lehet írni, így nem csak az alap információk tárolhatóak el, így a közvetlen kontakt felvétel könnyebben meg történik. Kevés erőforrás igénnyel rendelkezik, az összes Windows kiadáson hiba nélkül áll rendelkezésre.

A Hotel Management System egy többcélú szállodai szoftver ami az összes fontos funkciót tartalmazza ami az ilyen jellegű adminisztrációs feladat elvégzéséhez szükségesek. Korszerű felhasználói felülettel, jelszó védelemmel a megfelelő jogosultsági hozzáféréshez.

Hotel Management System

Hotel Management System Összefoglaló:

 • Szállodai szoftver
 • nyilvántartások adminisztrálásához
 • jelszó védelem
 • modern felhasználói felület
 • költségek automatikus kiszámítása
 • rengeteg információt beírhatunk
 • statisztikai eredmények követéséhez
 • Angol nyelv
 • Próbaverziós kiadás ( Trial )
 • Hivatalos oldal: http://www.bistonesoft.com/bihms.htm


Ha új verzióról van tudomásod, vagy észrevételed van az oldallal kapcsolatban használd a lap tetején található kapcsolat menüpontot.


Szerkesztői értékelés
5
Teljes név
Hotel Management System
Platform
Windows
Teljes ár
USD 149
URL

Kapcsolódó szoftverek

 • Advanced SystemCare 15.0.1.1252021-10-13 Advanced SystemCare 15.0.1.125 (0)
  Az Advanced SystemCare egy rendszer optimalizáló, karbantartó szoftver amellyel nem csak hogy gyorsabbá, de biztonságosabbá is tehető […]
 • EF System Monitor 21.102021-09-21 EF System Monitor 21.10 (0)
  Az EF System Monitor egy rendkívül praktikus rendszer informáló szoftver, amivel több igen hasznos információt szerezhetsz a géped […]
 • System Information Viewer 11.6.0824 (SIV)2021-08-28 System Information Viewer 11.6.0824 (SIV) (0)
  A System Information Viewer teljes körű információval lát el minket a gépünkkel kapcsolatban legyen az szoftveres vagy hardveres […]
 • WinExt System Cleaner 1.02021-08-27 WinExt System Cleaner 1.0 (0)
  A WinExt System Cleaner karbantartó szoftverrel törölhetőek a merevlemezről a Windows használatakor keletkezett fölösleges tartalmak. […]
 • System Ninja 3.2.102021-06-29 System Ninja 3.2.10 (0)
  A System Ninja rendszer informáló, pucoló, Windows gyorsító feladatokat ellátó free módon használható alkalmazás. Tud még […]